Ενημερωτικό δελτίο τύπου απέστειλε η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Ο ΠΑΛΜΟΣ» για τη διοργάνωση του πρώτου πανελλήνιου πανηγυριού καρκινοπαθών. Πιο συγκεκριμένα:

«Ο ΠΑΛΜΟΣ ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Μανώλη Φιλιππίδη και της Αντζελίνας Διβριώτη Φιλιππίδου, αρχικά μέσα από το Internet και στην συνέχεια απέκτησε νομική μορφή, σαν μη κερδοσκοπική Μ.Κ. Οργάνωση με έδρα την Βέροια.

Είμαστε ομάδα στήριξης σε ανθρώπους που έτυχε να περάσουν από τον δρόμο του Καρκίνου.  Οι σκοποί μας κατά κύριο λόγο, είναι η  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ των καρκινοπαθών και των συγγενών τους.

Είμαστε ήδη 37000 φίλοι από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και έχουμε πραγματοποιήσει 3 εκδηλώσεις γνωριμίας και διασκέδασης.

Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, ήταν και η έκδοση ενός επιτραπέζιου ημερολογίου για το 2011, που σαν στόχο έχει, μέσα από τα ένθετα κείμενά του, να δώσει στον αναγνώστη όσο μπορεί καλύτερα τις αρχές της οργάνωσης.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις, θα διατεθούν για να οργανώσουμε το ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ.

Ένας από τους στόχους του ΠΑΛΜΟΥ είναι η συνεργασία με ομάδες στήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο.

Την Τετάρτη 15/12/2010 και στις 18:00 προγραμματίζουμε την παρουσίαση τόσο της Μ.Κ. Οργάνωσής μας και των δραστηριοτήτων της όσο και την παρουσίαση του ημερολογίου μας. Στην παρουσίαση θα παρευρίσκεται και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Καλούμε όλους τους φίλους να παραβρεθούν στην παραπάνω πρώτη παρουσίαση της Μ.Κ. Οργάνωση «Ο ΠΑΛΜΟΣ».