3 Δεκεμβρίου – παγκόσμια ημέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες. Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κ.Ε.ΔΗ.Π.Ο.Ν. δηλώνουν δυναμικά πως είναι εδώ, ενεργοί πολίτες της τοπικής κοινωνίας μας και πως δεν θεωρούν τίποτε αδύνατο απλά αγωνίζονται όσο μπορούνε, με όποιο τρόπο μπορούνε για να δείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.

Φέτος παρουσίασαν στο χώρο τους ένα σκετσάκι εμπνευσμένο από κλασικό παραμύθι και στη συνέχεια χορούς. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στους γονείς και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ τα παιδιά απέσπασαν ένα μεγάλο μπράβο. Ένα μπράβο που πρέπει να λέγεται κάθε μέρα σε αυτά τα παιδιά αλλά και στους γονείς τους για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν παρά τις αντιξοότητες.

Τη γιορτή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ παρακολούθησαν τα παιδάκια του Α’ παιδικού σταθμού και οι αντιδήμαρχοι κ. Δόξα Ιτσκάρα- Θανασούλη και η κ. Μαρία Καρυδά- Μυλωνά.

Τα παιδιά, οι γονείς και οι δασκάλες τους συνεχίζουν κάθε μέρα το έργο τους έχοντας την πεποίθηση πως τίποτε δεν είναι αδύνατο.