Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας πραγματοποιώντας την 28η αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ Ν. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ:2-3
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης)Βελέντζας, Αργυρόπουλος, Θεοδωρίδης,(46′ Τσαλακόπουλος),Νταμοτζίδης, Μελικιώτης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας, (80′ Παλούκας.),Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος Ν., Τσιούχας, (72′ Καλαίτζίδης).
Σκόρερ Ακαδημίας: 32′ Γκίλινας, 82′ Μελικιώτης
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές την Κυριακή στην έδρα της Ακαδημίας ανάμεσα σε δύο ομάδες που προσπάθησαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Η Ακαδημία είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα, το Χωλόπουλο, που δεν της άφησε το περιθώριο να πετύχει κάτι παραπάνω. Μέχρι το 30ο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα της Βέροιας θα μπορούσε να προηγείται με 3-0, αλλά τα αμυντικά της λάθη και ο αντίπαλος τερματοφύλακας οδήγησαν τους παίκτες στα αποδυτήρια με το 1-3. Στην επανάληψη οι “μπέμπηδες” προσπάθησαν να “γυρίσουν” το παιχνίδι, αλλά έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες. Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι για άλλη μια φορά προωθήθηκαν και άλλοι παίκτες του παιδικού τμήματος, που ανταπεξήλθαν επάξια στις ανάγκες μιας αναμέτρησης ερασιτεχνικού, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους νεαρούς παίκτες από τον προπονητή του παιδικού, κο Φίλιππο Πέιο. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας συνεχίζεται για να κλείσει η αγωνιστική χρονιά στα επόμενα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα που παρουσίασε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Την επόμενη αγωνιστική, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στην Πατρίδα με την τοπική ομάδα.
Φιλικό για το παιδικό της Ακαδημίας
Με την ομάδα του Μακροχωρίου αγωνίστηκε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας σε μια φιλική συνάντηση στο βοηθητικό γήπεδο Μακροχωρίου, όπου νικητής αναδείχθηκε το Μακροχώρι. Οι προπονήσεις του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στα πλαίσια προετοιμασίας για το τουρνουα του Δήμου Βέροιας “Vergina Cup”.
Προετοιμασία πραγματοποιούν τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας για το τουρνουά του Δήμου το επόμενο τριήμερο. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν τον επίσημο ιματισμό του τουρνουά από τους προπονητές των τμημάτων.