Σε δήλωση με έντονα ενωτικό χαρακτήρα προέβη το απόγευμα της Κυριακής, 22 Απριλίου, ο υπ. Βουλευτής Ν. Δημοκρατίας, Ζήσης Χ. Πατσίκας, κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Ημαθίας, παρουσία του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθηγητή κ. Γιώργου Παπαστάμκου, με αφορμή την παρουσίαση στην τοπική κοινωνία του ψηφοδελτίου του κόμματος. Η δήλωση έχει ως εξής:

 

«Η σημερινή συνάντησή μας, με αφορμή την παρουσίαση του Ημαθιώτικου ψηφοδελτίου, έχει ιδιαίτερο και πολύ έντονο συμβολισμό.

 

Πρώτον, έρχεται, κατά σύμπτωση, ελάχιστες ώρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση του αρχηγού μας, στο Ζάππειο. Συμβολίζει κατά συνέπεια, το νέο ήθος, τον προγραμματικό λόγο και την πολιτική ζωντάνια που εξέπεμψε ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Δεύτερον, η συνάντηση αυτή αποτελεί το τελικό καταστάλαγμα επίπονων ζυμώσεων και ανατροπών στο τοπικό ψηφοδέλτιο. Οφείλω, λόγω νεότητος, αλλά κυρίως μού επιβάλλεται, λόγω προσωπικής γνώσης, να δηλώσω δημόσια ότι αποτελεί τιμή να συμμετέχω σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο.

 

Όχι μόνο γιατί αποτελώ, όπως όλοι μας, προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά. Αλλά κυρίως γιατί στα πρόσωπα των συνυποψηφίων μου αναγνωρίζω και βλέπω κομμάτια της Ημαθίας τα οποία περιμένουν υπεύθυνη και στιβαρή αντιπροσώπευση.

 

Καλή επιτυχία σε όλους,

Καλή επιτυχία στο κόμμα μας,

 

Η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους, σαν γροθιά.»

 

 

 

 

 

 

Ζήσης Χ. Πατσίκας

υπ. Βουλευτής Ν. Ημαθίας Ν. Δημοκρατίας

www.zisispatsikas.gr