Ποδόσφαιρο αξιώσεων έπαιξαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Ημαθίας στο γήπεδο Παλατιτσίων, (φωτο από τον αγώνα), αφού επιβλήθηκαν άνετα των συναδέλφων τους της Καστοριάς με 2-0. Μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα, θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον διπλάσιο, αν οι επιθετικοί της Ημαθίας και περισσότερο ο Καραγιάννης, δεν έχαναν μοναδικές ευκαιρίες να ανεβάσουν το σκορ στα ύψη.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα «βρήκε σκούρα» η μικρή ταξιαρχία του Αντώνη Λυμούση, αφού οι φιλοξενούμενοι μια (!) φορά βρέθηκαν στην περιοχή των γηπεδούχων και το σουτ που επιχείρησαν εξουδετέρωσε ο Τσιμπρής με ωραία προσπάθεια. Από εκεί και πέρα οι νεαροί παίκτες της Ημαθίας, έπαιξαν με την μπάλα «κάτω» και πολλές φορές οι συνδυασμοί τους , θύμιζαν παίκτες μεγάλων κατηγοριών. Στην τελική όμως προσπάθεια δεν είχαν το ανάλογο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δέχθηκαν τα εύσημα από τους ηττημένους και από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι για την ΕΠΣ Ημαθίας, είναι μέσα στην Φλώρινα, πιθανόν το Σαββατοκύριακο των Εκλογών.

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν, ο Χρυσόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ στο 45’ και ο Μελιόπουλος στο 50’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Μάλιστα το πανηγύρισε ιδιαίτερα και το χάρισε στον εορτάζοντα πατέρα του και στον προπονητή του.

Διαιτητής ο κ. Παρασίου.

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Λυμούσης Α.) Τσιμπρής, Κρύπας, Τσιότρας, Μίλης (18’ λ.τ Ποζιάδης), Χαρίσης, Παπαδόπουλος, Χρυσόπουλος, Μελιόπουλος, Θυμιόπουλος, Πέιος, Καραγιάννης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Χαρπίδης, Σκουμπόπουλος, Κοτσογιαννίδης, Πατσιαβούρας, Ευαγγελόπουλος και Σαφαρίκας.

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μπαχαδερόγλου Μ) Τσιφτσής, Ζήσης, Χριστόπουλος, Μουτζίκης,Πατσίκας Κυριακόδης,Σαββόπουλος Ευαγγέλου, Δημητριάδης,Παπουτσίδης Τοροσίδης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Καστανίδης, Μπαμπάκος, Τίγκας, Τόσκος, Μητρούλης, Μήλιος και Μιχαηλίδης