Από το Δήμο Βέροιας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Συνδημότισσες και συνδημότες, η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει συνολικά, είναι κατά πολύ χειρότερη για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Το Κοινωνικό Ταμείο του Δήμου Βέροιας που αποσκοπεί στην υποστήριξη των απόρων και γενικότερα των ευπαθών ομάδων, κατοίκων του Δήμου  μας, καλεί  δημότες, φορείς και  ιδιωτικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια  του  έτους  και ιδιαίτερα   εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους :

1.      Προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης( κυρίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαρισμού) προκειμένου αυτά να διανεμηθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Ταμείου.

2.      Ενισχύοντας  το κουπόνι ζωής που μπορούν να το βρουν σε όλα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τραπεζών της πόλης μας. Με τα  ποσά που θα συγκεντρωθούν θα αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να διανεμηθούν στους δικαιούχος (όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του Κοινωνικού Ταμείου).

Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι υπάρχει ειδικός λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ με αριθμό : 17161426 για τη συγκέντρωση χρημάτων στο πλαίσιο του Κοινωνικού Ταμείου, με την ονομασία:

Κοινωνικό Ταμείο με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.)

Τα προσφερόμενα είδη  θα παραλαμβάνονται, από το  Κοινωνικό Ταμείο του Δήμου (Καρακωστή 9),  κάθε εργάσιμη ημέρα ,από τις 10.00 με 13.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας :23310-24794 & 23313-50511».