Αγαπητέ άντρα, φίλε, σύντροφε… Ξέρεις καλά ότι πέρα από προτεραιότητες, όπως βραδιά Pro ή Champions League με τα παιδιά για πίτσες/σουβλάκια και μπίρες, οι άντρες έχουμε και άλλα… θέματα που μας απασχολούν, τα οποία είναι ίσως πιο σημαντικά από τα παραπάνω και ας μην τα παραδεχόμαστε ούτε στον κολλητό μας.

Πριν κλείσουμε τα μάτια μας για ύπνο, σκεφτόμαστε το σεξ, όταν τ’ ανοίγουμε σκεφτόμαστε το σεξ! Όχι όμως μόνο ως ποσότητα, αλλά και ως ποιότητα. Πόσω μάλλον αν το προηγούμενο βράδυ δεν μείναμε εμείς οι ίδιοι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας, αλλά καταλάβαμε από μόνοι μας πως αυτό που έγινε ήταν wannabe sex!

Εννοείται πως ο στόχος μας είναι το mind blowing sex, κάτι που ξέρουμε ότι γίνεται πιο εύκολο, όταν υπάρχει και συναίσθημα και από τις δύο πλευρές. Αυτή είναι και η περίπτωση που θα μας απασχολήσει: την έχεις, την αγαπάς, σε αγαπάει. Πώς θα την κάνεις να πάθει μερική αμνησία από το πολύ (καλό) σεξ;

1. Χρησιµοποίησε οπτικοακουστικά µέσα

Θέλεις να κάνεις επικών διαστάσεων σεξ; Αξιοποίησε όχι μόνο όλα τα δωμάτια, αλλά και όλες τις συσκευές του σπιτιού. Για παράδειγμα, ευκαιρία να βγάλει τα λεφτά της η 24άρα HD οθόνη του PC σου: μεταφέρεις την ευκρίνειά της και στο κρεβάτι σου. Φτιάχνεις μια playlist ανάλογα με τα γούστα σας, τ’ αφήνεις να παίζουν ενώ οι δυο σας «παίζετε» και ποντάρεις στο visualization του media player για τα υπόλοιπα.

2. Κλείσε τα µάτια

Πιάσε ένα σατέν μαντίλι. Ναι, εσύ, ο άντρακλας. Μπορεί όταν ήσουν πιτσιριρίκος να τσαντιζόσουν κάθε φορά που σε έβαζαν να τα φυλάς όταν έπαιζες κρυφτό, αλλά τώρα θα ξέρεις από την αρχή πως η νίκη είναι στανταράκι. Με ένα μαντίλι δεμένο στα μάτια σου, εκείνη θα στερείται κάθε δικαιολογίας για να μην αφήσει ανοιχτό το φως (επιτέλους) κι εσύ θα απολαμβάνεις προκαταρκτικά με τεταμένες τις αισθήσεις. Φρόντισε να έχετε ησυχία, για να απολαμβάνεις τα πάντα, ακόμη και με τη (ριγμένη στα θέματα σεξ) ακοή. Γίνε το παιχνίδι της και άφησέ τη να σου κάνει τα πάντα, εκτός φυσικά από το να σε ‘σπάσει‘.

3. Βάλε λίγο τσαµπουκά στο κρεβατι (λίγο, ε)

Λένε ότι δεν υπάρχουν σκληροί άντρες σήμερα; Γίνε. Στο κάτω κάτω προ-σπά-θη-σε να βγάλεις τον νταή που κατοικεί κάπου μέσα σου. Πάρε το πάνω χέρι (έστω και με το ζόρι, ακόμα κι αν χρειαστεί να στο κόψει) και πέρασε στην πράξη: Τράβηξέ τη λίγο απ’ τα μαλλιά, δάγκωσέ τη, δώσ’ της μερικές ξυλιές στα οπίσθια (όχι υπερβολές όμως, ε, μη βρεθείς με μαυρισμένο μάτι στο τέλος). Αν κρατήσεις μία ισορροπία τσαμπουκά και έντασης, η παρτενέρ σου θα γευτεί αυτό που οι γυναίκες αποκαλούν «βρόμικο», σκληρό σεξ και ονειρεύονται χωρίς τύψεις. Το περίμενες; Βάλε στο παιχνίδι και το ντύσιμο, διαλέξτε ρόλους και πήγαινέ τη σε ένα ξενοδοχείο, κατά προτίμηση με καλή ηχομόνωση.

4. Φίλησε τη σαν να τελειώνει ο κόσµος

Το ξέρουμε όλοι, αλλά πολλές φορές το αγνοούμε. Το να φιλάς καλά είναι χάρισμα. Μη περιμένεις να σου μάθουμε πώς να φιλάς, αυτά τα πράγματα δεν διδάσκονται, μαθαίνονται από μόνα τους. Απλά πρέπει να ξέρεις κάποια βασικά πράγματα, το εξής ένα: Σε ένα φιλί δεν συμμετέχουν μόνο τα χείλη σου, αλλά και το υπόλοιπο σώμα. Άρπαξέ τη με τα στιβαρά σου μπράτσα (τι λιώνεις στα γυμναστήρια;) και φίλα τη σα να μην πρόκειται να τη φιλήσεις ποτέ ξανά. Βγάλε συναίσθημα ρε παιδί μου, ενώ συγχρόνως δείξε who the boss is. Big Hint: μην ξεχνάς ποτέ να την υποδέχεσαι ή να την αποχαιρετάς μ’ ένα φιλί και φυσικά φίλα την παντού! Αν δεν πας κάτω, δεν πας πουθενά. Ήταν, είναι και θα είναι η αρχή της διαδρομής σου, είτε σ’ αρέσει είτε όχι. Ψάξε για το σημείο G, το σημείο Α, Β ή C και άλλα γράμματα και κάνε μ’ αυτά σημεία και τέρατα. Α, και πού ’σαι, ένα τέλειο φιλί μπροστά σε κόσμο / στη μέση του δρόμου είναι σούπερ αφροδισιακό.

5. Άκου τη… δίψα της

Σε αντίθεση μ’ εσένα βιαστικέ άνθρωπε, σ’ εκείνη μπορεί να κοπεί ο οργασμός, μπορεί να κοπεί ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει. Όποτε μόλις καταλάβεις ότι ξεκινά, συνέχισε να κάνεις αυτό ακριβώς που έκανες χωρίς καμία αλλαγή. Αν την κόψεις εκείνη τη στιγμή, φτου κι απ’ την αρχή, και πίστεψέ με, κανείς δεν το θέλει αυτό. Επικεντρώσου, συγκεντρώσου στις κατευθύνσεις που σου δείχνει με το κορμί της και δώσ’ τα όλα ακριβώς όταν σου πει «εκεί… εκεί…». Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσεις πως η διάρκεια του σεξ είναι έννοια υπερεκτιμημένη και το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και η σύντροφός σου. Είναι προτιμότερο να το σκέφτεται σαν σύντομη μεν αλλά απολαυστική βολτούλα με πολλές συγκινήσεις.

6. Μίλα της

Επικοινωνία. Το υγιές σεξ προέρχεται από την υγιή επικοινωνία, όσο κι αν την υποτιμάτε. Όχι δεν εννοώ Facebook chat ή msn, ήμαρτον! Πιστέψτε με, το real thing είναι πιο ρομαντικό και θα σας ανταμείψει και τους δύο στο τέλος. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν δεν μπορείς να τη ρωτήσεις τι θέλει και τι δεν θέλει στο κρεβάτι, καλύτερα να μην προχωρήσετε καθόλου. Καλό σεξ σημαίνει ασφάλεια και άνεση …εντάξει, ίσως είναι αρκετά δύσκολο στις εποχές μας, αλλά κλείσε επιτέλους το smartphone σου! Κι αν δεν μπορείς να το κλείσεις, δοκίμασε τον επόμενο τρόπο… Hint: Μην πεις τη φαρμακερή ατάκα «αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε». Και το πιο θετικό νέο να θέλεις να ξεφουρνίσεις, αρνητικά θα το πάρει, γιατί η εν λόγω φράση είναι συνδυασμένη με καβγάδες, τσακωμούς, μίση και πάθη.

7. Εκµηδένισε τις αποστάσεις

Ο τηλεφωνικός έρωτας αποτελεί εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε, έστω και για μία φορά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή, αρχίστε να περιγράφετε πού είστε και τι φοράτε και όταν ζεστάνει η ατμόσφαιρα, μπείτε σε λεπτομέρειες για το τι θα κάνατε αν ήσασταν μαζί. Θυμηθείτε πότε της φαίνεται σέξι η φωνή σας. Όχι, δεν είναι μύθος πως η σεξουαλική φωνή σε συνδυασμό με μια αργή καυτή ανάσα μπορούν να οδηγήσουν μια γυναίκα σε οργασμό. Ένα καλό τηλεφωνικό σεξ μπορεί όχι μόνο να σας απογειώσει, αλλά και να δώσει στην επόμενη συνάντησή σας τη χαμένη σπίθα που χρειαζόσασταν. (Δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για τους φουσκωμένους λογαριασμούς, είπαμε να δώσουμε ερωτικές συμβουλές, όχι να κάνουμε οικονομικό προγραμματισμό).

8. Παρ’ τη να φύγετε

«Πού πάμε; Μπες στο αυτοκίνητο και θα δεις.» Λίγες γυναίκες θα μείνουν ασυγκίνητες μπροστά στον άγνωστο προορισμό. Το σωστό location μπορεί να απογειώσει ένα μέτριο σεξ σε απίθανα ύψη. Ακόμη κι αν την πάτε σε ένα ξενοδοχείο45 χιλιόμετρα μακριά, θα κερδίσετε πόντους για την προσπάθεια. Ακόμη καλύτερα, βέβαια, να φύγετε διήμερο ή μίνι διακοπές με βασικό θέμα το σεξ: σ’ αεροπλάνα, σε βαπόρια (και με τους φίλους τους παλιούς για τους πιο προχωρημένους). Ξάφνιασέ την και θα ξαφνιαστείς με την ανταπόκρισή της. Τα μέρη για έρωτα πολλά και τα βράδια αξημέρωτα σίγουρα.

9. Τόπο στις φαντασιώσεις

Απλά πίστεψε πως κάθε σκηνή από ταινία και κάθε βρόμικη σκέψη μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Με το βλέμμα σου επίβαλλέ της την ωμή αποδοχή της φαντασίωσής σου. Δεν είναι ανώμαλο, αρκεί να το πιστεύετε και να το θέλετε και οι δυο. Σκίσε τα ρούχα της, τρέξτε γυμνοί μέσα στο σπίτι, κάνε της έρωτα πάνω στο πλυντήριο, στο τραπέζι της κουζίνας, στο πάτωμα… Η γραμμή ανάμεσα στο χυδαίο και το ερωτικό είναι μια γραμμή που τη χαράζετε οι δυο σας. Αφού την αγαπάς και σ’ αγαπάει (έτσι δεν είναι;). Είναι λάθος να ντρέπεστε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι οι περισσότερες γυναίκες μας κατηγορούν για έλλειψη φαντασίας… Καιρός να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος.

10. Free your mind

Άντρες, καιρός να στύψετε το κεφάλι σας, να βρείτε και μόνοι σας έναν τρόπο να κάνετε τη γυναίκα σας να πέσει σε κώμα από ηδονή. Πρωτοτυπήστε. Ανοίξτε τους ορίζοντες σας! Με την τριβή, ίσως και με τη βοήθεια της συνδρομητικής τηλεόρασης, θα βρείτε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Ό,τι και να δείτε σε ταινίες, όμως, όσα και να διαβάσετε στο σινεμά ή να σας εκμυστηρευτούν φίλοι, γεγονός παραμένει πως η σεξουαλική ηδονή της είναι στο χέρι σας (εντάξει, και σε άλλα όργανα του σώματός σας, με πρώτο και καλύτερο το μυαλό σας).

 

Πηγή: http://www.cosmo.gr