«Όνομα και πράγμα» η Γεωργία Μπατσαρά! «Οργώνει» στη κυριολεξία η Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, από την πρώτη στιγμή του «εναρκτήριου λακτίσματος», της προκήρυξης δηλαδή των εκλογών της 6ης Μαΐου και μάλιστα με προσωπικούς καθημερινούς αγώνες που θα ήθελαν ανδρικά… «μπράτσα», για να βγει εις πέρας το τρέξιμο στο οποίο η ίδια επιδίδεται.
Άλλωστε ανάλογο ζήλο είχε επιδείξει και για την υποψηφιότητά της ως Περιφερειακής Συμβούλου, θέση την οποία και κατέκτησε δικαιωματικά με επιμονή και επιμέλεια σε μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είχε αφήσει γωνιά για γωνιά της Ημαθίας που να μην περιδιαβεί.
Έτσι και τώρα, πέρα από τις πρώτες δυναμικές χθεσινές εξορμήσεις μικρού βεληνεκούς, το πρωί, στο κέντρο της Βέροιας, σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου, καφέ μπαρ και στέκια κάθε ηλικίας, έπεται και η πιο… περιφερειακή της δράση, αρχής γενομένης από χθες το βράδυ σε Βεργίνα, Παλατίτσια και Νεόκαστρο, ενώ ήδη έχουν προηγηθεί επισκέψεις από προχθές, σε Χαράδρα, Σφηκιά, Ριζώματα, Δάσκιο και Πολυδένδρι.
Να σημειωθεί ότι κοινός παρονομαστής σε κάθε δραστηριότητα της κ. Μπατσαρά είναι το ήθος και η διαφάνεια των δημοσίων αλλά και πιο προσωπικών σχέσεων της, που όπως βλέπουμε και στη σχετική φωτογραφία, υπερβαίνουν τα στενά κομματικά, ή άλλου τύπου κριτήρια.
Έτσι ο φακός των «Ε» απαθανάτισε χθες το πρωί, (ειδικής ιστορικής αναφοράς στιγμιότυπο, αμέσως μετά την κατάθεση της παραίτησης του Μ. Χαλκίδη από την υποψηφιότητά του για τις εκλογές), την κ. Μπατσαρά να παρακάθεται στο ίδιο τραπέζι σε κεντρικό καφέ της πόλης με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ αλλά και τον διεκδικούντα επί ετών μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος Γιώργο Κυριακίδη (και διαφωνούντα επί πολλών εκ των πολιτικών που ακολουθήθηκαν).
Φιλική και ζεστή ασφαλώς η ατμόσφαιρα μεταξύ των παραβρισκόμενων, ωστόσο η Γεωργία Μπατσαρά δεν έκρυψε τον προβληματισμό της για όσα έλαβαν χώρα μέσα από την παραίτηση Χαλκίδη!