Με αίσθημα ευθύνης επικοινωνώ μαζί σας. Το 2009 αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία ενώ η χώρα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και με ορατό τον κίνδυνο της χρεωκοπίας.

Τα δυόμιση αυτά χρόνια δώσαμε ένα τεράστιο αγώνα χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις για να μην οδηγηθούμε ως χώρα σε οικονομικό αδιέξοδο και πλήρη οικονομική κατάρρευση.

Ως βουλευτής προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείξατε μπαίνοντας μπροστά στα προβλήματα που απασχολούσαν το Νομό μας και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της περιοχής μας. Σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία , την Αυτοδιοίκηση , το Επιμελητήριο και άλλους φορείς πετύχαμε σημαντικά έργα υποδομών και ανάπτυξης για το Νομό μας, όπως την :

 

Επέκταση του Νοσοκομείου της Βέροιας , προϋπολογισμού24 εκ.ευρώ.

Αποπεράτωση του τμήματος Πατρίδα-Νάουσα ,του οδικού άξονα Βέροια-Νάουσα-Σκύδρα , προϋπολογισμού 19,25 εκ.ευρώ.

Κατασκευή Μουσείου στη Βεργίνα , προϋπολογισμού24 εκ.ευρώ.

Ανάπλαση και ανάδειξη της Βασιλικής Νεκρόπολης και του Ανακτόρου των Αιγών , προϋπολογισμού7 εκ.ευρώ.

Αναστήλωση και ανάδειξη της Παλαιάς Μητρόπολης της Βέροιας.

Αλλαγή χρήσης και αξιοποίησης της Περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας για την εγκατάσταση Δημοσίων Υπηρεσιών και την λειτουργία δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων.

 

 

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με εντιμότητα και ειλικρίνεια για τα συμφέροντα του τόπου μας. Θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των πολιτών του Νομού μας με το ίδιο ενδιαφέρον , που επέδειξα στα χρόνια της βουλευτικής μου θητείας , για τα προβλήματά τους , σεβόμενος πρώτα την αξιοπρέπειά τους.

Αξίζει και ΜΠΟΡΟΥΜΕ όλοι Μαζί να συμβάλλουμε σε μια μεγάλη Εθνική προσπάθεια για να υπερασπιστούμε τις Αρχές και τις Αξίες μας. Σε έναν αγώνα για τη σωτηρία της χώρα μας, για την ελπίδα και την προοπτική.

 

  

ΤΑΣΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ