Φίλοι και φίλες

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου διεξάγονται μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερα δύσκολο και πρωτόγνωρο. Η Ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται. Τα όνειρα των νέων διαρκώς ματαιώνονται.
Η κατάσταση αυτή δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα εκείνων που εξυπηρέτησαν εσωτερικά – αλλά κυρίως – εξωτερικά συμφέροντα, βάζοντας στην άκρη τον Έλληνα, βάζοντας στην άκρη τον άνθρωπο.
Μας κούνησαν το δάχτυλο, μας έκαναν συστάσεις, σαν να ήμασταν εμείς υπεύθυνοι για την οδυνηρή κατάσταση της χώρας και την άλλη μέρα μας τιμώρησαν με νέα εξοντωτικά μέτρα. Μας διέσυραν παγκοσμίως θίγοντας την εργατικότητα και τη τιμιότητά μας. Μας οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση.
Αγαπητοί Πολίτες της Ημαθίας στις επερχόμενες εκλογές δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος επιλογές.
Στις εθνικές εκλογές του 2012 είμαι υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Πιστεύω ότι προτεραιότητα είναι ο Έλληνας, η Ελληνική οικογένεια, ο Πολίτης που του έχουν αφαιρέσει την αξιοπρέπεια, την περηφάνια, το χαμόγελο και την ελπίδα.
Συμμετέχω στις εκλογές αυτές με στόχο να υπερασπιστώ τα συμφέροντα της Ημαθίας γιατί είμαι μια από εσάς που αισθανόμαστε την καθημερινή οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική απαξίωση του τόπου.
Συμμετέχω στις εκλογές αυτές γιατί ως νέα και ως επαγγελματίας συναισθάνομαι την αγωνία για ένα αύριο αβέβαιο που πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει ελπίδα και προοπτική ώστε οι νέοι να μην αναζητούμε την τύχη μας μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειες μας.
Σας καλώ όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για ένα αύριο όπου κεντρικός άξονας κάθε πολιτικής θα είναι ο άνθρωπος, γιατί ο άνθρωπος είναι αυτός που γεννά, αυτός που παράγει, αυτός που δημιουργεί τον πλούτο μιας χώρας.
Σας καλώ σε έναν αγώνα, μαζί και σήμερα, μαζί και αύριο.
Για αυτό ζητώ τη στήριξή σας. Στην προσπάθεια αυτή σας θέλω συμμάχους και συναγωνιστές.
Μαζί για μια Νέα Ελλάδα, με νέους ανθρώπους, νέες ιδέες, νέα προοπτική.
Δεσμεύομαι να μην σας απογοητεύσω.

Με εκτίμηση

Σταυρούλα Γιαννούτσου