Θεσμικές συναντήσεις με αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του νομού είχε το πρωί της Τετάρτης, 18 Απρ. 2012, ο υπ. Βουλευτής Ν. Δημοκρατίας, Ζήσης Χ. Πατσίκας. Με διάθεση ενωτική και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Βέροιας κα. Χαρίκλει
Ο υποψήφιος βουλευτής, στις σύντομες συναντήσεις του, ενημέρωσε θεσμικά τις Αρχές της περιοχής για την υποψηφιότητά του στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου, ανέπτυξε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή ενώ κατά περίπτωση, αναφέρθηκε και στους επιμέρους προγραμματικούς σχεδιασμούς του για την Ημαθία. Κοινή συνισταμένη των συναντήσεων υπήρξε η επιβεβαίωση της πρόθεσης για κοινή και στοχευμένη συνεργασία, ενωτική και χωρίς «παλαιοκομματικές παρωπίδες», όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, προκειμένου η Ημαθία να αρχίσει να προβάλει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τον Τουρισμό και τη Γεωργία, «ως αντίδοτο στην κρίση».α Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, τον Δ/κτη του Γεν. Νοσοκομείου Βέροιας κ. Χατζηδημητρίου, τον Αστυνομικό Δ/ντη κ. Παπαχρήστου και τον Δ/κτη της Πυροσβεστικής κ. Συντίλα.

 

Με τον Μητροπολίτη για τον Θρησκευτικό Τουρισμό

 

Νωρίτερα το πρωί, έγινε δεκτός και πήρε την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ.κ. Παντελεήμονα, με τον οποίον μάλιστα είχε την ευκαιρία να συζητήσει, για άλλη μια φορά, επί μακρόν, το προεκλογικό του πρόγραμμα για τον Θρησκευτικό Τουρισμό. Ο Ζήσης Χ. Πατσίκας επεσήμανε ότι η «Ιερά Μητρόπολη πρέπει και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Ημαθία».

 

 

 

 

 

Ζήσης Χ. Πατσίκας

υπ. Βουλευτής Ν. Ημαθίας Ν. Δημοκρατίας

www.zisispatsikas.gr