Φίλες και φίλοι,

Οι κάλπες της 6ης Μαΐου αποτελούν τη σημαντικότερη καμπή της μεταπολίτευσης. Στις εκλογές αυτές κρίνεται το μέλλον και η ευρωπαϊκή πορεία της Πατρίδας μας, την οποία χάραξε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Η πίστη μας στην κρισιμότητα της απόφασης του ελληνικού λαού δεν αφήνει περιθώρια για πικρίες και εσωστρέφεια.

Οι συνεργάτες μου και εγώ, από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε κοντά στους πολίτες και στα προβλήματά τους, με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις, με νέες νοοτροπίες, απέναντι σε παλαιοκομματικές αντιλήψεις και αποκλεισμούς.

Θελήσαμε να αναδείξουμε τις δυνατότητες της γενιάς μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με στόχο η Πατρίδα μας να βγει από το αδιέξοδο και ο τόπος μας, η Ημαθία, να πρωταγωνιστήσει.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Ημαθιώτες που μάς στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και περιέβαλλαν με εμπιστοσύνη τις προτάσεις μας και τις ιδέες μας.

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους πίστεψαν ότι μπορώ να εκφράσω την ανάγκη που αισθάνεται η Νέα Γενιά να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και να αλλάξει εκ των έσω τα κακώς κείμενα του πολιτικού συστήματος. Όλους εκείνους με τους οποίους μοιραζόμαστε την πεποίθηση για τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης της Ημαθίας και αξιοποίησης του ανθρωπίνου δυναμικού της και της πλούσιας πολιτιστικής της κληρονομιάς.  Τους διαβεβαιώνω ότι η παρουσία μου στα  δρώμενα του Νομού θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυναμικά.

Στις 6 Μαΐου αποφασίζουμε για το Μέλλον της Πατρίδας μας. Στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, την Παράταξη που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και την έξοδο από την κρίση.

Φιλικά,

Αναστασιος Μπαρτζώκας

Δικηγόρος – Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ