Στην Κατερίνη, στο Ενωσιακό γήπεδο (Ν. Έφεσος), θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και τελικοί αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων περιόδου 2011- 2012.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 17/4 και ώρα 11 το πρωί, στους Παίδες, θα γίνει ο αγώνας της 11ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων) και της 1ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης), ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 16.30 το απόγευμα, θα γίνει ο αγώνας των Νέων μεταξύ της 7ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Αθηνών, Αν. Αττικής, Δυτ. Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά) και της 1ης Περιφέρειας (ΕΠΣ Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης).
Την Τετάρτη 18/4 στις 11 το πρωί στους Παίδες, η 4η Περιφέρεια (ΕΠΣ Πιερίας-Θεσσαλίας-Καρδίτσας-Λάρισας-Τρικάλων), θα αντιμετωπίσει την 3η Περιφέρεια (ΕΠΣ Γρεβενών-Ημαθίας-Καστοριάς-Κοζάνης-Φλώρινας). Να σημειωθεί ότι από την Ημαθία στην αποστολή συμμετέχουν οι Χατζηγεωργίου, Κωτσόπουλος και Μπουρδάνος (φωτο). Το απόγευμα στις 16.00 στο ίδιο γήπεδο στους Νέους συναντώνται η 9η Περιφέρεια (Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) με την 11η Περιφέρεια. (ΕΠΣ Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων)
Οι ηττημένες ομάδες στους Νέους και στους Παίδες, θα συναντηθούν για τις θέσεις 3 και 4 την Παρασκευή, ενώ οι νικητές των αναμετρήσεων, το Σάββατο θα αγωνισθούν για τις πρώτες θέσεις.
Οι αποστολές των οχτώ ομάδων που προκρίθηκαν, ήδη φιλοξενούνται στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Mediteranean Village (4*) που βρίσκεται μέσα στο στην Παραλία της Κατερίνης, δίπλα στη θάλασσα. Την διοργάνωση της τελικής φάσης έχει αναλάβει η ΕΠΣ Πιερίας, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή που είναι η ΕΠΟ.
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
Συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της Μικτής Προπαίδων Ημαθίας, μετά τον αγώνα με τα Γρεβενά. Την Μ. Πέμπτη οι νεαροί παίκτες της Ένωσης, αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι την παιδική ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές και έβγαλε θετικά συμπεράσματα, παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όπου και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 3-3.

ΚΥΡΙΑΚΗ με ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Την Κυριακή το πρωί η Μικτή ομάδα των Προπαίδων, υποδέχεται την αντίστοιχη της Καστοριάς, στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων. Δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των «πιτσιρικάδων» και να τους χειροκροτήσουν. Η τελευταία προπόνηση για τους παίκτες της Ημαθίας θα γίνει την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Παλατιτσίων και στην συνέχεια ο ενωσιακός θα ανακοινώσει την 20άδα του αγώνα.