Ίσως η πιο σημαντική συνέπεια της οικονομικής κρίσης είναι η εντυπωσιακή αύξηση της ανεργίας στους νέους η οποία βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων χρόνων. Το νέο αυτό άλμα της ανεργίας οδηγεί πολλούς συμπολίτες μας στην εξαθλίωση και φανερώνει την τραγική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η ελληνική οικονομία. Το δραματικό αυτό ρεκόρ αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάγκη για νέες πρωτοβουλίες που στόχο θα έχουν την αντιστροφή του κλίματος και την ενίσχυση την ελληνικής παραγωγικότητας.
Η Ε.Ν.Α. Ημαθίας θέλοντας να συμβάλλει με κάθε τρόπο στη βελτίωση της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης και μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της πρώτης 1ης και 2ης Αγοράς Αγροτών την περασμένη Κυριακή 1-8/4/2012 στη λαχαναγορά της Κουλούρας, δίνει ευκαιρίες για εργασία .
Καλούμε λοιπόν τους άνεργους και άνεργες που θέλουν να εργαστούν άλλα και να έρθουν σε επαφή με το αγροτικό επάγγελμα ανοίγοντας νέες προοπτικές καριέρας να έρθουν σε επαφή μαζί μας υποβάλλοντας την απαραίτητη αίτηση προκειμένου να δουλέψουν ως εργάτες γης στους τοπικούς παραγωγούς αγροτικών προϊόντων. Με την κίνηση μας αυτή ευελπιστούμε να βοηθήσουμε προσφέροντας εργασία σε συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Η υποβολή της αίτησης είναι δωρεάν και θα γίνεται ηλεκτρονικά ενώ θα τηρηθεί χρονολογική προτεραιότητα υποβολής της αίτησης για την εύρεση εργοδότη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
facebook – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ
e-mail- ena.imathias@windowslive.com
κιν – 6975807463 whats up