Σύμφωνα με μια έρευνα επιστημόνων υπάρχει μια φυσιολογική ουσία που βρίσκεται τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες και βοηθάει θεαματικά στην αύξηση των σεξουαλικών επιδόσεων των αντρών σε ανάλογο βαθμό με το βιάγκρα.
Ο λόγος για την οξυτοκίνη, η οποία είναι ορμόνη που βοηθάει στο να δημιουργηθούν δεσμοί αγάπης μεταξύ μητέρας και παιδιού, αλλά και μεταξύ των ερωτευμένων. Η οξυτοκίνη απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του τοκετού και κατά τον οργασμό και ονομάζεται και ορμόνη της αγάπης.
Σε έρευνα που έγινε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η ορμόνη δόθηκε προς χρήση μέσω σπρέι, δύο φορές την ημέρα σε έναν άνδρα, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα σε τρεις που έπασχαν από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και είχαν δυσκολία στη διατήρηση των κοινωνικών σχέσεων. Ο άνδρας αυτός εμφάνισε εντυπωσιακή αύξηση όσον αφορά τη λίμπιντο.
Η έρευνα κράτησε για επτά μήνες και ο συγκεκριμένος άνδρας δεν εμφάνισε κάποιο σύμπτωμα ή παρενέργεια. Απλώς, μόλις σταμάτησε τη χρήση του σπρέι, έπεσαν οι επιδόσεις του.
Σύμφωνα με τον Δρ. Μάικ Γουάιλι, που ανήκει στην ομάδα, η οποία ανακάλυψε και εξέλιξε το χάπι βιάγκρα για τον φαρμακευτικό κολοσσό Pfizer, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών που έχουν υποβληθεί σε κάποιου είδους εγχειρήσεις και το βιάγκρα μπορεί να έχει θετική επίδραση μόνο στο 10% αυτών.
Με το μπλε χαπάκι και τα παρόμοιά του βοηθητικά να φτάνουν τον αριθμό των 2,5 εκατομμυρίων πωλήσεων το χρόνο, μια νέα είσοδος στην αγορά, μπορεί να κάνει θραύση.

 

Πηγή: http://www.strange-news.gr