Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η Μικτή ομάδα Προπαίδων Ημαθίας μέσα στα Γρεβενά, για το Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ, άφησε θετικές εντυπώσεις και δέχθηκε τα εύσημα για την αγωνιστική παρουσία της. Το τελικό 1-1 σίγουρα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αδικεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για ένα μεγάλο σκορ.

Οι «πιτσιρικάδες» του Αντώνη Λυμούση από το πρώτο λεπτό έδειξαν ότι μέχρι σήμερα έχει γίνει πάρα πολύ σωστή δουλειά και τα αποτελέσματα σύντομα θα φανούν και στους επόμενους αγώνες. Ανάπτυξη από τον πίσω χώρο, αυτοματισμούς, καλύψεις, τελειώματα ήταν μερικά από τα στοιχεία που είδαν οι φίλαθλοι στον αγώνα και έδειξαν να το χαίρονται ιδιαίτερα. Η ομάδα των Γρεβενών προηγήθηκε με αυστηρό πέναλτι στο 41’ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Καραγιάννη πέντε λεπτά αργότερα, όταν ένας περίφημος συνδυασμός του Πέιου με τον Μελιόπουλο, να βγάζει ο τελευταίος ασσίστ στον σκόρερ που δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει. Μέχρι την λήξη προσπάθησαν οι νεαροί της Ημαθίας να φύγουν με τρίποντο, αλλά στάθηκαν άτυχοι αφού όλες οι τελικές προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Λυμούσης) Τσιμπρής, Κρύπας, Τσιότρας, Μίλης, Παπαδόπουλος, Κοτσογιαννίδης, Γαβριηλίδης, Θυμιόπουλος, Χαρίσης, Πέϊος, Μπεκιαρίδης. (αγωνίστηκαν και οι Παμπουχίδης, Γκότσης, Καραγιάννης, Μελιόπουλος, Στυλίδης, Παυλόπουλος Νικολαϊδης)

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΑ Βλάχος, Τζήκας, Ζήκος, Σπηλιώτης, Πενλίδης, Παπαδόπουλος, Λούδας, Απατζίδης, Αβραμίδης, Κακαφίκας, Βασιλόπουλος. (αγωνίστηκαν και οι Τζάτζης, Μαλάϊ, Κάτσανος, Μπαντής, Νικόπουλος, Γούσης, Αριδάς).