Η ομάδα E-Twinning (Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση) του 3ου Λυκείου Βέροιας υποδέχτηκε στο σχολείο τους μαθητές των ΕΕΕΚ (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) την Τρίτη 3 Απριλίου 2012, στα πλαίσια της εργασίας της με θέμα: “Πολλοί λόγοι να πιστεύεις” και με απώτερο στόχο την αλληλεγγύη, την αλληλοβοήθεια και τον ανθρωπισμό. Της επίσκεψης προηγήθηκε βιωματικό εργαστήριο των μαθητών της ομάδας από τη ψυχολόγο των ΕΕΕΚ κ. Διακάκη Μαρία.
Στη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να παρακολουθήσουν σύντομες θεατρικές παραστάσεις που οι ίδιοι ετοίμασαν, να φυτέψουν λουλούδια στην αυλή του σχολείου και να παρασκευάσουν λικέρ λιμοντσέλο και λεμονάδα. Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία και οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές των δυο σχολείων είχαν μια καταπληκτική εμπειρία, τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσαν την υπόσχεση να την επαναλάβουν σύντομα.

Η Διευθύντρια του 3ου Λυκείου Βέροιας κ. Κορδονίδου Ελισάβετ, η υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ασικίδου Αναστασία και οι μαθητές της ομάδας E-Twinning του σχολείου ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια κ. Καγκελίδου Παρθένα, τους καθηγητές και τους μαθητές των ΕΕΕΚ για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί τους.