Συνάδελφοι, με ευθύνη της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουνε φθάσει 10 μέρες πριν το Πάσχα και δεν έχει καταβληθεί το Δώρο. Αιτία είναι η μη καταβολή στους υπαλλήλους της υπερωριακής απασχόλησης από το Δώρο των Χριστουγέννων και βεβαίως δε δεσμεύονται ότι θα καταβάλουν και την αμοιβή για τις υπερωρίες του Πάσχα.
Η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί οι υπάλληλοι πληρώνονται για την απασχόλησή τους το χρόνο καταβολής του Δώρου από λεφτά δικά μας, από τις δικές μας κρατήσεις ,δεν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός κάποιου υπουργείου. Είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση τα λεφτά τα έχει σπρώξει στους δανειστές και τους τραπεζίτες.
Γι΄ αυτό καμία ευθύνη δεν έχουμε οι οικοδόμοι, ούτε οι υπάλληλοι του ΙΚΑ.
Συνάδελφοι, με συνεχείς παρεμβάσεις στη Διοίκηση του ΙΚΑ και το υπουργείο Εργασίας αποσπάσαμε τη δέσμευση ότι το Δώρο θα ξεκινήσει τη Μ. Τρίτη 10 Απρίλη το απόγευμα. Να ενημερώσετε τους συναδέλφους με όποιο μέσο μπορείτε .Να έχουμε παρουσία στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ γιατί μπορεί να δημιουργηθούν τοπικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ