Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ενημέρωση – συζήτηση για τη Δημιουργία Κέντρων κλειστής προσωρινής φύλαξης μεταναστών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Εισηγητής: Ευθύμιος Φωτόπουλος, Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης.

ΘΕΜΑ 2ο: 7 η Τροποποίηση Προϋπολογισμού της Π.Κ.Μ. οικονομικού έτους 2012.
Εισηγητής: Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 3ο: Ορισμός μέλους του Περιφερειακού Συμβουλίου για την Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Κεντρικής Μακεδονίας.
Εισηγητής:Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 4ο: Προγραμματική Σύμβαση για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης για το έτος 2012.
Εισηγητής:Διονύσιος Ψωμιάδης, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ., Αντιπεριφερειάρχης, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.

ΘΕΜΑ 5ο: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την καταπολέμηση κουνουπιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας έτους 2012.
Εισηγητής:Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας.

ΘΕΜΑ 6ο: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την καταπολέμηση κουνουπιών της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής έτους 2012.
Εισηγητής: Γιώργος Ιωάννης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

ΘΕΜΑ 7ο: Προγραμματική Σύμβαση για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην Π.Ε. Κιλκίς για το έτος 2012.
Εισηγητής:Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

ΘΕΜΑ 8ο: Συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας και παροχή εξουσιοδότησης για υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης, έγκρισης πίστωσης, ορισμός εκπροσώπου με τον νόμιμο αναπληρωτή του στην Κοινή Επιτροπή της Προγραμματικής Σύμβασης για την «Εφαρμογή Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για το έτος 2012».
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

ΘΕΜΑ 9ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για το έτος 2012.
Εισηγητής: Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών.

ΘΕΜΑ 10ο: Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για το έτος 2012.
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 11ο: Ακύρωση της υπ. αριθμ. 97/15-03-2012 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου (αρίθμ. 274/14-03-2012 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής) και έγκριση νέας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Π.Ε Πιερίας και του Επιμελητηρίου Πιερίας για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την στήριξη της Τοπικής Αγοράς κατά την περίοδο του ΠΑΣΧΑ 2012.
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Π.Ε. Πιερίας και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ» για την υλοποίηση του 6ου Sfendami Mountain Festival.
Εισηγήτρια: Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας.

ΘΕΜΑ 13ο: Παράταση Διοικητικού Μισθωτηρίου Συμβολαίου για τη στέγαση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς επ΄ ονόματι των Ευγενία Μούκανου και Βασιλείου Μούκανου.
Εισηγητής:Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς .

ΘΕΜΑ 14ο: Παράταση Διοικητικού Μισθωτηρίου Συμβολαίου για τη στέγαση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς επ΄ ονόματι του Μιχαήλ Χαριστού.
Εισηγητής:Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς .

ΘΕΜΑ 15ο: Κατάργηση δρομολογίου ολοήμερου τμήματος Δημοτικού Σχολείου Χέρσου.
Εισηγητής: Χρήστος Γκουντενούδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση θεμάτων που αφορούν αιτήματα πωλητών λαϊκών αγορών και προβλέπονται από το άρθρο 2 του Π.Δ.51/2006 ,’όπως καθορίστηκε με την αριθμό Α2-2889/2009 Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης
Εισηγητής: Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πέλλας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Τύπου