Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί δημόσια όλους τους εθελοντές οι οποίοι έλαβαν μέρος στον καθαρισμό της πόλης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου. Ο καθαρισμός έλαβε χώρα στο πλαίσιο των δράσεων περιβάλλοντος που έχει εγκαινιάσει ο δήμος από την αρχή του έτους, με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Η δράση οργανώθηκε και συντονίστηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, η οποία προμήθευσε τους συμμετέχοντες με όλα τα αναγκαία για τον καθαρισμό τεχνικά μέσα (πλαστικά γάντια, σκούπες κτλ). Στον καθαρισμό, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Σουμελίδης, η νέο-εκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος, Βέτα Αρχοντάκη και οι νέο – εκλεγέντες σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, Ηλίας Τσιαμήτρος και Αντωνία Νικολαΐδου.

Οι εθελοντές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, αναλαμβάνοντας η καθεμιά διαφορετικά σημεία ευθύνης. Συγκεκριμένα, η πρώτη ομάδα ήταν υπεύθυνη για την περιοχή των Πάρκων Εληάς και Αγ. Αναργύρων, η δεύτερη για τις περιοχές των Πλατειών Καπετανίδη, Τσερμενίου και Καραϊσκάκη καθώς επίσης και του Πάρκου στα Παπάκια, ενώ, τέλος, η τρίτη ομάδα ανέλαβε την καθαριότητα της ευρύτερης περιοχής των Εβραϊκών Μνημάτων στον Προμηθέα.