Με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας που επιτρέπει πλέον στον Ηρακλή να αξιοποιήσει το γήπεδο των Χορτατζήδων με τη δημιουργία σύγχρονου αθλητικού κέντρου και συναφείς χρήσεις εμπορικού χαρακτήρα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ένα χρόνιο αίτημα όχι μόνο των φίλων του ιστορικού Ηρακλή αλλά και της αθλητικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης γίνεται πραγματικότητα, χάρη στην πρωτοβουλία του βουλευτή Θ. Καράογλου. Εμείς νοιώθουμε δικαιωμένοι γιατί εδώ και 4-5 χρόνια, σταθήκαμε στο πλευρό των ανθρώπων του Ηρακλή, όταν μαζί με τον Κ. Γωγάκο, τον Δ. Αδαμίδη και άλλα στελέχη του Γ.Σ. θέσαμε στην τότε κυβέρνηση το δίκαιο αίτημά τους.
Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας δοκιμάζεται, εξαιτίας της επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων, η είδηση της ψήφισης τροπολογίας για την αξιοποίηση των Χορτατζήδων δίνει το δικαίωμα στη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία. Είναι πλέον στο χέρι των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα, να επιλέξουν το πώς θα αναδείξουν αυτή την θετική εξέλιξη σε πλεονέκτημα για τον Ηρακλή».