Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και δικηγόρο Ημαθίας, Τάσο Μπαρτζώκα.
Κατά τη συνάντησή τους ο κ. Τζιτζικώστας συζήτησε με τον κ. Μπαρτζώκα για την πορεία εφαρμογής του Καλλικράτη και για τις πρωτοβουλίες της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης στα πεδία των αρμοδιοτήτων της.
Επίσης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα της Ημαθίας, τόπου καταγωγής του κ. Μπαρτζώκα, όπως επίσης και οι δυνατότητες αξιοποίησης του έμψυχου δυναμικού της περιοχής και κυρίως των νέων ανθρώπων.
«Ο Τάσος Μπαρτζώκας είναι ένας νέος και αξιόλογος επιστήμονας με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στενά στο παρελθόν, όταν ως βουλευτής είχα ξεκινήσει διάλογο με τους εκπροσώπους της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς σε όλη τη Μακεδονία. Συζητήσαμε για τις προοπτικές ανάπτυξης της Ημαθίας και την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης με την οποία θα δοθεί η δυνατότητα στους νέους επιστήμονες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε νέο του βήμα», ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους.