Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 20 Απριλίου

O Δήμος Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, προγραμματίζει Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, με σκοπό την ενίσχυση του αποθέματος της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, που θα εξυπηρετεί την κάλυψη έκτακτων, κυρίως, περιστατικών ασθένειας ή ατυχήματος δημοτών μας.
Για τη διενέργεια της αιμοληψίας, το τμήμα αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου θέτει ως προϋπόθεση την ύπαρξη εξήντα (60) τουλάχιστο εθελοντών αιμοδοτών.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας καλεί τους δημότες που επιθυμούν να δώσουν αίμα την παραπάνω ημερομηνία, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου, στο τηλέφωνο: 23330-53045 (κ. Ραφαηλίδου Εύα, ώρες επικοινωνίας: 09.00-15.00 τις εργάσιμες ημέρες), προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Σχετικό έγγραφο για το θέμα, έστειλε ο Δήμος Αλεξάνδρειας στους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να ενημερώσουν τους Εκπαιδευτικούς και τους οικείους Συλλόγους Γονέων, ώστε να συνδράμουν στην επιτυχία της αιμοδοσίας.