Τις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού ‘’ΑΣΟΠ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ’’ Νάουσας επισκέφτηκε την Τρίτη 3 Απριλίου ο Δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας, στα πλαίσια της προσπάθειας καταγραφής των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου.
Κατά τη διάρκεια τη επίσκεψης, συζήτησε με μέλη της Διοίκησης για τα προβλήματα που απασχολούν την αγροτική κοινωνία της περιοχής και της Ημαθίας γενικότερα.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε:

« Είναι πρωταρχικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας η ενίσχυση του αγροτικού κόσμου. Η αγροτική παραγωγή για έναν Νομό όπως η Ημαθία αποτελεί τον πυλώνα της οικονομίας της και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής και αύξησης της απασχόλησης νέων κυρίως ανθρώπων με τη στροφή τους στην καλλιέργεια της εύφορης γης της Ημαθίας.. Η προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή θα λύσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον Νομό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενίσχυση από την κεντρική διοίκηση, με πραγματικές λύσεις στα προβλήματα που μαστίζουν τον αγροτικό κόσμο, με κύριο σκοπό το άνοιγμα νέων αγορών, την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος και τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής καλλιέργειας».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Σ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
Δικηγόρος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ