Μέσα σε εύθυμο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαρτίου 2012 στη ζεστή ατμόσφαιρα της ταβέρνας «Της Κακομοίρας» η συνάντηση Βαθμοφόρων και Μελών Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του
5ο Συστήματος Προσκόπων Βέροιας. Μέσα σε χαλαρό κλίμα και με ευχάριστη διάθεση, βρήκαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να ενημερωθούμε για τη δράση του Συστήματος, απολαμβάνοντας, παράλληλα, ένα γευστικότατο γεύμα.
Η συμμετοχή όλων αποτέλεσε μία πρώτης τάξης ευκαιρία για επαφή των βαθμοφόρων με την Ε.Κ.Συμπαράστασης , για ενημέρωση σχετικά με το έργο που επιτελείτε στο Σύστημα ,τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων , με σκοπό τη βέλτιστη υποστήριξή του. Πολύ περισσότερο η συνάντηση αυτή μας παρείχε τη δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας μπορείτε να απευθυνθείτε στο 5ο Σύστημα Προσκόπων Βεροίας στην οδό Γοργοποτάμου 07 & Κολοκοτρώνη γωνία στην περιοχή Ωρολογίου – έναντι Δημοτικού Τσαλέρα κάθε Σάββατο από 17:00 -20:00 και κάθε Κυριακή 11:00 – 13:30 μμ καθώς και στα τηλ.23310-62821(τις παραπάνω ημέρες & ώρες)