Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «η καλλιέργεια Goji Berry (Γκότζι Μπέρρυ) & προϋποθέσεις βιολογικής καλλιέργειας», διοργανώνει το Τμήμα Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Νάουσας. Η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Βέρμιον» (ώρα έναρξης 10:00 πμ.).

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

  • 10:00 Υποδοχή
  • 10:30 Έναρξη ημερίδας. Χαιρετισμοί
  • 11:00 «Ιδιότητες και τρόποι χρήσης καρπού. Γενικά στοιχεία για την καλλιέργεια». Ελένη Παναγιώτου, Τεχνολόγος Γεωπόνος
  • 11:30 «Περιγραφή της υπό εξέλιξη έρευνας στο Κολέγιο Περρωτής-προοπτικές καλλιέργειας του Γκότζι Μπέρρυ στην Ελλάδα». Δρ. Αθανάσιος Γκέρτσης, Καθηγητής στο Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.
  • 11:50 «Καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής-μεταποίηση-συσκευασίας και εμπορίας υπερτροφών». Ιωάννης Γαλάτουλας, Αγροτο-Οικονομολόγος, Msc Βιώσιμης Ανάπτυξης
  • 12:10 «Προϋποθέσεις για βιολογική καλλιέργεια». Θωμάς Μισαηλίδης, Τεχνολόγος Γεωπόνος-Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Πιστοποίησης Green Control
  • 12:30 Διάλειμμα
  • 12:50 Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις

 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες.