Ο Δήμος Βέροιας, για τέταρτη συνεχομένη χρονιά, συμμετέχει στη Δράση του WWF «Η Ώρα της Γης», μια οικουμενική πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση των πολιτών κατά της κλιματικής αλλαγής.

 

Η Ώρα της Γης μια συμβολική πρωτοβουλία που έχει γίνει πλέον θεσμός στέλνει το μήνυμα σε καθένα από εμάς ότι η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί εκτός από συλλογική και προσωπική ευθύνη. Αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι παραμένουμε πολίτες ενός ενιαίου τόπου, του πλανήτη μας, τον οποίο οφείλουμε όλοι μαζί να προστατεύσουμε.

 

Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμος Βέροιας, το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 20:30 – 21:30, σβήνει τα φώτα στα κεντρικά δημοτικά κτήρια (Βέροια, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος, Βεργίνα και Ριζώματα) και το δημοτικό φωτισμό σε κεντρικές οδούς της πόλης, συμβάλλοντας ενεργά στην παγκόσμια εκστρατεία της WWF «Ώρα της Γης».

 

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, συνεισφέροντας αποφασιστικά με μικρές καθημερινές κινήσεις μας.

 

Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20:30, καλούμε όλους τους δημότες να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα, ενώνοντας τις δυνάμεις μας στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.