Επισκέψεις στις περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων του νέου Καλλικρατικού δήμου καθώς και των Δημοτικών Διαμερισμάτων της πόλης, πραγματοποίησε η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη.  Συγκεκριμένα, στο διάστημα μεταξύ 16 και 23 Νοεμβρίου, η Δήμαρχος βρέθηκε κατά σειρά σε Απ. Παύλο, Βεργίνα, Μακεδονίδα και Δοβρά, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα της με επίσκεψη στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Καποδιστριακού δήμου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ίδια προσωπικά αλλά και το συνδυασμό της στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, σημειώνοντας ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τιμήσει την εμπιστοσύνη τους.  Παράλληλα,  αντάλλαξε μαζί τους απόψεις και ιδέες για όλα τα καίρια κατά τόπους ζητήματα, τονίζοντας ότι μόνο με διαρκή διάλογο και στενή συνεργασία μπορούμε να απαντήσουμε συνολικά στις προκλήσεις που αναδύονται με τον Καλλικράτη αλλά και στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η αυτοδιοίκηση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Στην επαφή της με τους πολίτες, η κα Ουσουλτζόγλου συνεχώς τόνιζε: «Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Δεσμεύομαι να δικαιώσω τις προσδοκίες όλως σας. Από την 1η Ιανουαρίου, εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή για το Δήμο Βέροιας. Μια εποχή που παρότι χαρακτηρίζεται από δυσκολίες, ταυτόχρονα, προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε. Στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι να ενώσουμε ανθρώπους και οράματα στην πορεία για ένα κοινό μέλλον ευημερίας, διασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για ίσες ευκαιρίες και ισόρροπη ανάπτυξη στο σύνολο του Καλλικρατικού δήμου . Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».