Την αυλαία της προεκλογικής περιόδου για την Ημαθία άνοιξε ανεπίσημα από το χειμερινό κέντρο διασκέδασης «Μορφές» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος σε χθεσινή του ομιλία που πραγματοποίησε παρουσία εκατοντάδων φίλων του Κινήματος αλλά και προσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως οι Δήμαρχοι Βέροιας, Νάουσας, οι Πρόεδροι των δύο αντίστοιχων Δημοτικών Συμβουλίων και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο κ. Σιδηρόπουλος, χωρίς να κρύψει την έκδηλη συγκίνησή του, όπως είπε και στην αρχή της ομιλίας του ευχαρίστησε από καρδιάς όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, υπενθυμίζοντάς τους την εμπιστοσύνη που δείχνει πάντοτε ο ίδιος στο ανθρώπινο πρόσωπο, κάτι που αποτέλεσε το συνεκτικό στοιχείο της σχέσης του με τον Ημαθιώτικο λαό που τον στηρίζει στην βουλευτική του θητεία.
Κάνοντας μια χαρακτηριστική αναδρομή στην πολυετή παρουσία του ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, ως τη διετή Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και την πρόσφατη εκλογή του νέου Προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, ο κ. Σιδηρόπουλος εστίασε στο κοινωνικό πρόσωπο του Κινήματος, όπως αυτό σχηματίστηκε και αναδιαμορφώθηκε μέσα από προσπάθειες, νίκες, ήττες αλλά και λάθη που στοίχισαν στη σχέση του με τον κόσμο. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ανιδιοτελές πρόσωπο του ίδιου από τη θέση του βουλευτή και στους στόχους και τα οράματά του για την ενδυνάμωση της τοπικής – αγροτικής κυρίως οικονομίας της Ημαθίας. Περισσότερο ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των «Ε».