Τον βαθμό της ισοπαλίας 2-2 «έκλεψε» ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας από τον Κάστορα, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 8’ με σουτ του Μαλεγκάνου μετά από σέντρα του Τζιώτζη. Στο 11’ ο Τζιώτζης είχε δοκάρι, ενώ στο 15’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαλεγκάνου, έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάστορας έριξε την απόδοσή του, ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 48’ σε 2-1, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Κίτσα. Στο 76’ η ομάδα της Αλεξάνδρειας έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπουκλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν… πτόησε τους φιλοξενούμενους που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Γουλσουζίδη.
ΚΑΣΤΩΡ: Χατζάρας, Τούλιος, Δινάδης (67’ Δασκουλίδης), Παναγιωτίδης, Φλίδρης, Μαλεγκάνος (58’ Παπαθανασίου), Καραμαλής (46’ Αντωνιάδης), Καραβασίλης, Τζιώτζης, Τσούκλης, Μαντζάνας
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Κίτσας Δ., Κίτσας Π., Μπουκλάς, Τζέπης Ν., Κίτσας Π., Κίτσας Κ. (40’ Γουλσουζίδης), Ζαχαριουδάκης (78’ Λαδάς), Πατάτουκας (90+2’ Κίτσας Σ.), Κίτσας Α. Κίτσας Γ.
Την Παρασκευή λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τον Πασχάλη Μπρατάνη ύστερα από την ήττα στα Γρεβενά από τον Πυρσό με 2-0.
Τώρα η ομάδα της Αλεξάνδρειας καλείται να βρει νέο τεχνικό για τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Πηγή: http://www.onsports.gr