Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο η Νάουσα επιβλήθηκε δίκαια στο  (κατ΄ όνομα μόνο) ντέρμπι με τα Λευκάδια νικώντας άνετα με 2-0. Η Νάουσα έχασε για ένα ακόμη παιχνίδι σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα!! Για μια ακόμη φορά όμως αρνητικός πρωταγωνιστής  του παιχνιδιού υπήρξε η απαράδεκτη διαιτησία  των κ. Τσαλουχίδη, Ευθυμίου και Τζαμπατζάκη από τον Σ.Δ Κιλκίς . Σε ένα αθλητικότατο αγώνα ο κ. Τσαλουχίδης «κατόρθωσε» να δείξει 9 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες, γεγονός που σχολίασε μετά τον αγώνα , στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Νάουσας κ. Αργυρίου.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Στο 6ο λεπτό μετά από κόρνερ του Καραλιόπουλου ο Πίτος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. 16ο λεπτό σουτ του Παυλίδη και η μπάλα και πάλι μόλις άουτ. 19ο λεπτό σουτ του Παυλίδη μέσα από την περιοχή και η μπάλα αποκρούεται στη γράμμη από τους αμυντικούς των Λευκαδίων.  Στο 34ο λεπτό σέντρα από δεξιά του Βλαχοδήμου, καρφωτή κεφαλιά στο παραθυράκι του Καραλιόπουλου και γίνεται το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων της Νάουσας, που σήμερα γέμισαν το στάδιο. Στο 41ο λεπτό νέα ευκαιρία για τη Νάουσα με το ψηλοκρεμαστό σουτ  του Περηφανόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο χορός των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο για τη Νάουσα με τον Πασιαλή στο 50ο λεπτό , μετά από ατομική ενέργεια να μην καταφέρνει να πλασάρει σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα των Λευκαδίων. Στο 60ο λεπτό έρχεται το δεύτερο γκολ για τη Νάουσα. Σέντρα του Γρηγόρη Αργυρίου μέσα στην περιοχή και ο Πίτος με φοβερή κεφαλιά γράφει το 2-0, κλειδώνοντας τη νίκη της ομάδας. Ο ρυθμός των ευκαιριών για τη Νάουσα συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, με ευκαιρίες από τον Πετρίδη και τον Πασιαλή.  Στα αρνητικά του αγώνα οι 9 κίτρινες κάρτες και η αδικαιολόγητη δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Τούφας.

Η Νάουσα αγωνίστηκε με τους: Παπαδόπουλο, Τσίλη, Αργυρίου Γρ. Πέικο, Πίτο, Παυλίδη, Πασιαλή ( 83΄Τασιώνα) Πετρίδη, Καραλιόπουλο ( 88΄ Βλαχοδήμο Ζήση) Βλαχοδήμο Αδάμ( 73΄Τούφα) Περηφανόπουλο.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε  (απουσίασε αν και προσκλήθηκε ο κ. Τερζής) ο κ. Αργυρίου ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο της Νάουσας για την παρουσία του, ζητώντας του την βοήθεια για τον ερχόμενο αγώνα της Τετάρτης με τον Πυρσό Γρεβενών. Ο κ. Αργυρίου τόνισε ότι αν το παιχνίδι είναι νικηφόρο η ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο τέλος του πρωταθλήματος. Για τον αγώνα με τα Λευκάδια ο προπονητής της Νάουσας επεσήμανε ότι δίκαια  νίκησε η ομάδα του, τονίζοντας ότι και τα Λευκάδια αγωνίστηκαν καθαρά και αθλητικά.

 

Πηγή: http://www.onsports.gr