Στρος Καν: Έκανε σεξ με νεαρή ενώ 5 άνδρες κοιτούσαν

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα σεξουαλικά τερτίπια του πρώην Μίστερ Δ.Ν.Τ, Ντομινίκ Στρος Καν με την καμαριέρα έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τα σεξουαλικά του σκάνδαλα.

Αυτή τη φόρα είναι δύο ιδιοκτήτες ενός οίκου ανοχής που τον κατηγορούν για πιπεράτες αποκαλύψεις.

Ο λόγος για τον Dominique Alderweirel (γνωστός και ως Dodo ) και η σύντροφος του Béatrice Legrain οι οποίοι μίλησαν στην ισπανική έκδοση του Vanity Fair.

Σύμφωνα λοιπόν με τους δύο ο Ντομινίκ  έκανε σεξ με μια νεαρή κοπέλα επί 30 λεπτά, την ώρα που πέντε άνδρες παρακολουθούσαν και… αυτοϊκανοποιούνταν.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail το ζεύγος είπε ότι το όργιο έγινε στο υπόγειο του εστιατορίου L’ Aventure, μετά από το γεύμα, στις 6 Μαρτίου του 2009.

«Το πάρτι κράτησε μιάμιση ώρα. Η ερωτική πράξη του Στρος Καν με το κορίτσι διήρκεσαν 30 λεπτά. Μου είπε (το κορίτσι) ότι είχε πάρει Βιάγκρα και είχε μικρό πέος. Αλλά ήταν καλά γιατί ο ιδιοκτήτες του εστιατορίου Νταβίντ Ροκέ την είχε πληρώσει 500€», είπε η Béatrice .

«Έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Ντομινίκ Στρος Καν, να φορά μόνο ένα άσπρο πουκάμισο. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και έκανε σεξ με το κορίτσι τέσσερις συνεχόμενες φορές», συμπλήρωσε. Και δεν παρέλειψε να πει ότι ο Στρος Καν την πολιόρκησε! «Σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Με ακολούθησε στο διάδρομο, άρπαξε από το λαιμό και μου είπε: εσύ είσαι που θέλω».

Ο 63χρονος Alderweirel έχει κατηγορηθεί πως είναι ο άνθρωπος που έστελνε πόρνες στον Στρος Καν και μάλιστα έβαλε μια στο… αεροπλάνο για να του τη στείλει την Ουάσινγκτον, ενώ φέρεται να οργάνωνε όργια για τον Στρος Καν σε όλο τον κόσμο!

Πηγή: http://news247.gr