Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία, το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ Βέροιας είναι και φέτος γεγονός για την πόλη της Μακεδονίας και τη Βόρεια Ελλάδα.

Μεγαλύτερο από πέρσι, καταλαμβάνει 280 τ.μ στην Πλατεία Ωρολογίου και με έμπειρους εκπαιδευτές, το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ επέστρεψε φέτος με σήμα τον… πιγκουίνο και καλεί τους επίδοξους πατινέρ να δοκιμάσουν τις ικανότητές στον πάγο.

Η τήρηση των κανόνων ασφαλείας και η λειτουργία με πιστοποίηση ISO αποτελεί πρώτο μέλημα της διοργανώτριας εταιρίας που και φέτος επενδύει στον αθλητισμό και τη διασκέδαση.

Επιπλέον, τα ξύλινα σπιτάκια που έχουν στηθεί περιμετρικά του παγοδρομίου δημιουργούν μία παραμυθένια ατμόσφαιρα! Ζαχαρωτά και οικολογικά παιχνίδια για τους μικρούς, αχνιστά εδέσματα κατευθείαν από τα κάρβουνα, βαρελίσια μπύρα και τοπικό κρασί Νάουσας για τους μεγαλύτερους…

Όμως η διασκέδαση δεν σταματάει εδώ, αφού τον μήνα Δεκέμβριο, το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ Βέροιας προσφέρει μία σειρά από παράλληλες δραστηριότητες.

Βραδιές με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, face-painting και εκπαιδευτικό θεατρικό παιχνίδι για παιδιά. Ο ερχομός του Δεκέμβρη θα γιορταστεί με το στόλισμα και το άναμμα του τεράστιου έλατου ενώ λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα όλοι μαζί θα υποδεχθούμε τον Άγιο Βασίλη!

Φυσικά, δεν θα λείψουν και φέτος οι διαγωνισμοί δεξιοτεχνίας στον πάγο, ενώ το ενδιαφέρον των… ποδοσφαιρόφιλων κερδίζουν οι αγώνες επίδειξης από την ομάδα χόκεϊ του ΠΑΟΚ.

Από πλευράς πολιτιστικών εκδηλώσεων, στο ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ πρόκειται να αναβιώσει το δρώμενο των «Μωμόγερων» από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, ενώ τα κάλαντα των Χριστουγέννων θα ψάλει παιδική χορωδία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βέροιας.

Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ Βέροιας www.pagodromio-veria.gr και στο group του facebook «ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ Βέροιας 2010-2011».

Λόγω του… οικονομικού κλίματος των ημερών, η διοργανώτρια εταιρία αποφάσισε γενική είσοδο του κοινού 7 ευρώ από Δευτέρα έως Πέμπτη, έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν στον πάγο καθημερινά και… φθηνά!

Οι διοργανωτές «USB project management», το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ και ο Δήμος Βέροιας, σας περιμένουν φέτος το χειμώνα στη Βέροια για αξέχαστες στιγμές!