Για μια ακόμη χρονιά  τα παιδιά,  το εκπαιδευτικό προσωπικό και πολλοί γονείς του Σχολείου Ειδικής Αγωγής Βέροιας επισκέφθηκαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου. Στόχος της εκπαιδευτικής αυτής εκδρομής ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά τις ομορφιές της φύσης τον χειμώνα και να κάνουν, κάποια για πρώτη φορά,  χειμερινά σπορ και δραστηριότητες στο χιόνι.

Με την πολύτιμη συνδρομή του Ski Club Γραμματικόπουλου που μας διέθεσε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και δύο εκπαιδευτές του κέντρου, τα παιδιά γλίστρησαν πάνω στο χιόνι με τα σκί τους εμπειρία πρωτόγνωρη για πολλά  από αυτά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και ανέδειξε και άλλες ικανότητες των παιδιών μας.

Μια άλλη ομάδα παιδιών έκαναν, μόνα τους ή με την βοήθεια των εκπαιδευτικών του σχολείου, έλκηθρο στην πλαγιά του χιονοδρομικού. Η χαρά και  ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

Τέλος η φιλοξενία στο καταφύγιο του χιονοδρομικού κέντρου του προσωπικού και του υπεύθυνου Νίκου Παπουτσάκη συμπλήρωσε την θετική εικόνα όλης της εκδρομής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δ.Σ. του χιονοδρομικού κέντρου για την παραχώρηση της χρήσης των εγκαταστάσεων του κέντρου και βέβαια τους κυρίους Ανδρέα Γραμματικόπουλο και Νίκο Παπουτσάκη.