Στο Φανάρι βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, η οποία έγινε δεκτή από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξήρε τη διαχρονική προσφορά του Δήμου Βέροιας στον τομέα υποστήριξης και προώθησης ζητημάτων εκπαιδευτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες προς τη Δήμαρχο για το «ασίγαστο ενδιαφέρον της για τον ελληνισμό της Πόλης» ενώ ζήτησε το «παράδειγμα αυτό να το μιμηθούν περισσότεροι Δήμαρχοι της Ελλάδας».

 

Στο περιθώριο των επαφών της με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, η Δήμαρχος Βέροιας παρέστη σε εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, παρακολούθησε την ακολουθία της Α’ στάσεως των Χαιρετισμών που τελέστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου Καλαμησίων στην ασιατική πλευρά της Πόλης ενώ συναντήθηκε τέλος με τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος, κ.κ. Αθανάσιο.