Η  Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική κίνηση ΠΕ Ημαθίας προσκαλεί τους πολίτες στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στην Πλατεία Δημαρχείου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

την Τετάρτη 7 Μάρτη, στις 6:00 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια διοργανώνεται από τους φορείς της πόλης μας μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων, ενάντια στη συγκυβέρνηση της φτωχοποίησης, ενάντια στην κατάργηση κάθε μορφής κοινωνικού κράτους με αποκορύφωμα την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε δημόσια υγεία και παιδεία.

Η Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Κίνηση Π.Ε. Νομού Ημαθίας σας καλεί να πάρετε μέρος μαζικά στο συλλαλητήριο. Ο αγώνας του κόσμου της εργασίας, των εκπαιδευτικών, ολόκληρου του λαού για την ανατροπή της βαρβαρότητας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Χρέος μας να είμαστε εμείς οι εκπαιδευτικοί  στην πρώτη γραμμή.

 

Ή Εμείς Ή Αυτοί – Την Τετάρτη να είμαστε όλοι μαζί!

 

Καμία ανοχή στο κατακρεούργημα των μνημονίων, στις απολύσεις, στην άγρια λιτότητα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στα χαράτσια, στη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. 

 

ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΟΜΕΤΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ την πολιτική της βαρβαρότητας, τη συγκυβέρνηση που χωρίς καμιά νομιμοποίηση την υλοποιεί, αλλά και όποια άλλη κυβέρνηση θα θελήσει να συνεχίσει αυτές τις απάνθρωπες πολιτικές.»

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6.00 Μ.Μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

 

Α.Ε.Κ. Π.Ε. Νομού Ημαθίας