Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, ώρα 9μ.μ. στο Χώρο Τεχνών

 

Για πρώτη φορά η Κ.Ε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας συνεργαζόμενη με την εταιρία θεατρικών παραγωγών  LP art, παρουσιάζουν το αριστούργημα του Anthony Shaffer «Σλουθ» (Sleuth), με τους Γιώργο Κιμούλη και  Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Μια αστυνομική κωμωδία με βιτριολικό χιούμορ, τολμηρές ανατροπές στην πλοκή, που κόβουν την ανάσα.

Το γνήσιο πάθος από τους δύο ερμηνευτές,  η δυνατή χημεία μεταξύ τους και οι συναρπαστικές σκηνές έκαναν το κοινό να αγαπήσει την παράσταση και να της χαρίσει 2ο και 3ο βραβείο αντρικού ρόλου και 2ο βραβείο καλύτερης παράστασης στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2010.

Ο Άντονι Σάφερ, από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς συγγραφείς και σεναριογράφους της Βρετανίας, κατέκτησε παγκόσμια φήμη με το θεατρικό έργο του «Σλουθ» , το οποίο σημείωσε μία από τις πιο εντυπωσιακές εισπρακτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’70.  Το «Σλουθ» παίχτηκε για περισσότερες από 2.300 παραστάσεις στο West End του Λονδίνου και περίπου 2.000 παραστάσεις στο Μπροντγουέι. Κέρδισε το Βραβείο Τόνι, ως το καλύτερο έργο του 1970. Δυο χρόνια αργότερα, διασκευάστηκε και για τον κινηματογράφο, και ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Μάνκιεβιτς [Joseph Mankiewicz] το έκανε ταινία με τον Μάϊκλ Κεϊν (Michael Caine) στο ρόλο του Μίλον Τιντλ, και τον Σερ Λώρενς Ολίβιε (Sir Laurence Olivier) στο ρόλο του Άντριου Γουάικ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: Κάρολος Παυλάκης –  ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γ. Κιμούλης – Κ. Μαρκουλάκης

Σκηνοθεσία:  Γ. Κιμούλης – Κ. Μαρκουλάκης – Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Ιωάννα Τιμοθεάδου – Φωτισμοί: Μπάμπης Αρώνης

Δ/ΝΣΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Λευτέρης Πλασκοβίτης

Στη συνδιοργάνωση συμμετέχει και η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας.

 

Είσοδος 20€ , φοιτητικό, μαθητικό 15€

πληροφορίες – προπώληση: K.E  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ

 τηλ. 2331078140, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών

Email: dipethever@yahoo.gr