Την Τετάρτη με 30 θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας έχοντας προς συζήτηση 30 τακτικά θέματα τα οποία είναι:
ΘΕΜΑ 1ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτύπωση εντύπων για τουριστική προβολή του Δήμου.
ΘΕΜΑ 2ο: Εγκριση ή μη τροποποίησης της αρ. 52/09 της Δ.Ε.του πρώην Δ. Βεργίνας για ανάθεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝ/ΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΒΕΡΓΙΝΑΣ».
ΘΕΜΑ 3ο: Εγκριση ή μη τροποποίησης της αρ. 53/09 της Δ.Ε.του πρώην Δ. Βεργίνας για ανάθεση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝ/ΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ Τ.Δ. ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΩΝ».
ΘΕΜΑ 4ο: Εγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού για την προμήθεια ελαιολιπαντικών.
ΘΕΜΑ 5ο: Ψήφιση ή μη πίστωσης , έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης έτους 2012.
ΘΕΜΑ 6ο: Ψήφιση ή μη πίστωσης , έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού πόλης, συνοικιών και Τ.Κ..
ΘΕΜΑ 7ο: Απόδοση λογ/σμού γενομένων δαπανών, επί εντάλματος παγίας προκαταβολής, από τον υπόλογο υπάλληλο του Δήμου Αθανάσιο Σιδηρόπουλο.
ΘΕΜΑ 8ο: Απόδοση λογ/σμού γενομένων δαπανών, επί εντάλματος προπληρωμής επ’ ονόματι υπαλλήλου του Δήμου για δαπάνες εργασιών Δ.Ε.Η.
ΘΕΜΑ 9ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την αποζημίωση μετακίνησης υπαλλήλου εκτός έδρας (Ε. Μαμουτοπούλου).
ΘΕΜΑ 10ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πιστώσεων για την αποζημίωση μετακίνησης υπαλλήλων εκτός έδρας (Π.Παυλίδου κ.λ.π.)
ΘΕΜΑ 11ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεση πίστωσης για το Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2012.
ΘΕΜΑ 12ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για «Εξοδα συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών».
ΘΕΜΑ 13ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για «Συντήρηση – επισκευή Τ. Κοινοτήτων».
ΘΕΜΑ 14ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια κάδων εσωτερικών χώρων.
ΘΕΜΑ 15ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για «Εξοδα διοικητικής εκτέλεσης».
ΘΕΜΑ 16ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για δικαιώματα υπέρ τρίτων κ.λ.π.
ΘΕΜΑ 17ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την νομιμοποίηση – έκδοση αδειών χρήσης νερού για τις ανάγκες του διευρυμένου δήμου.
ΘΕΜΑ 18ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τον αποχιονισμό οδών πόλης και τοπ. διαμερισμάτων.
ΘΕΜΑ 19ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για δαπάνες κατεδαφίσεων αυθαιρέτων κ.λ.π.κτισμάτων.
ΘΕΜΑ 20ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για δαπάνες ασφαλτοστρώσεων και διανοίξεων οδών πόλης.
ΘΕΜΑ 21ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για συμμετοχή του δήμου μας στο πρόγραμμα URBACT II.
ΘΕΜΑ 22ο: Εγκριση ή μη δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για συνδρομές σε εφημερίδες κ.λ.π.
ΘΕΜΑ 23ο: Τροποποίηση ή μη της αρ. 462/11 απόφ. Ο.Ε. για ΠΟΕ.
ΘΕΜΑ 24ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της έφεσης του Δ. Βέροιας κατά Σ.Θεοχαρόπουλου κ.λ.π. και της αρ. 184/11 απόφ. Ειρηνοδικείου Βέροιας.
ΘΕΜΑ 25ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της αγωγής του Ι. Χασιώτη.
ΘΕΜΑ 26ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Ειρηνοδικείο Βέροιας κατά τη συζήτηση της αγωγής του Ι. Χασιώτη.
ΘΕΜΑ 27ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Διοικητικό Εφετείο Θεσ/κης κατά τη συζήτηση της έφεσης του Δ. Βέροιας κατά της Α.Τ.Ε Συμεωνίδης Γ. Παύλου.
ΘΕΜΑ 28ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Διοικητικό Εφετείο Θεσ/κης κατά τη συζήτηση της προσφυγής / αγωγής του Σιουραντάνη Αλέξανδρου.
ΘΕΜΑ 29ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Διοικητικό Εφετείο Θεσ/κης κατά τη συζήτηση της αίτησης ακυρώσεως του Δ. Βέροιας.
ΘΕΜΑ 30ο: Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του δήμου για παράστασή του στο Διοικητικό Εφετείο Θεσ/κης κατά τη συζήτηση της αίτησης ακυρώσεως του Αλ. Ιωαννίδη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διαφάνειας)