Κανονιέριδες- έφηβοι ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-2

 

Σε λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι των εφήβων του ΠΑΟΚ Κουλούρας απέναντι στους πρωτοπόρους  Κανονιέρηδες. Το 3-2 υπέρ των Κανονιέρηδων αντικατοπτρίζει την εικόνα του συναρπαστικού παιχνιδιού. Οι έφηβοι δείχνουν ότι ανταγωνίζονται και διεκδικούν ισάξια την νίκη απέναντι σε πιο έτοιμες ομάδες του ομίλου. Οι εμφανίσεις τους αποδεικνύουν την σταθερή και ανοδική πορεία της σχολής ποδοσφαίρου.

Η σύνθεση της ομάδος.

Προπονητής. Αδαλόγλου Άρης

Αναστασόπουλος , Μαραγκός, Μπατσίλας, Ντίκου, Τάσος, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Νεστορόπουλος , Καγιογλίδης, Γιώτας, Μπακιρτζής.

 

 

Στην προημιτελική φάση οι παίδες του ΠΑΟΚ Κουλούρας

Μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση  του ΠΑΟΚ Κουλούρας, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, οι παίδες της σχολής προκρίθηκαν με το εντυπωσιακό 0-4 στην προημιτελική φάση. Με πλήρη σοβαρότητα και πολύ καλή τακτική συμπεριφορά επιβλήθηκαν του αντιπάλου και δημιούργησαν  πληθώρα επιθέσεων. Σκόραραν ποικιλοτρόπως και επέδειξαν συνοχή και άριστη συνεργασία σε όλες τις γραμμές.

Η σύνθεση της ομάδος.

Προπονητής. Κατικαρίδης Μάριος

Τσιφλίδης, Κεσόγλου, Πεχλιβάνος (40΄ Δελημάνης), Σερασκίερης, Νεστορόπουλος A, Παπαδόπουλος,  Γκελοσάνι (30΄Νικολόπουλος) , Παντέλογλου Γ (52΄Αθανασιάδης), Ιωάννου (48΄ Κάσα), Κεσόγλου, Κορομπίλης .

                                                                                                                                                                                                      Με εκτίμηση

                                                                                                                                                                                                       Γραφείο τύπου

ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ