Το αποκριάτικο πάρτι του πραγματοποίησε για άλλη μια χρόνια το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Βέροιας,  την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012, στον παιδότοπο Μικρός Πρίγκιπας. Οι ευφάνταστες στολές συνέθεσαν ένα παραμυθένιο σκηνικό που γέμισε ενθουσιασμό και τροφοδότησε τη φαντασία των μελών του Συστήματος μας αλλά και τους συνοδούς τους,  τους οποίους με τη σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα μέλη της επιτροπής κοινωνικής συμπαράστασης του συστήματος μας για την προετοιμασια της εκδήλωση,ς αλλα και για τα εδέσματα που στόλισαν το μπουφέ μας. Πιο συγκεκριμένα τις κυρίες Αργυρώ Πιστοφίδου, Κουκουτσίδου Τζένη, Καπετάνιου Βαρβάρα, αλλά και την κυρία Δουίτση Ελένη και την αρχηγό ομάδας Δανάη Κουκόλη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παιδότοπο Μικρός Πρίγκιπας για τη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που μας προσέφερε, αλλά και στους βαθμοφόρους του συστήματος μας, που για άλλη μια φορά έβαλαν τα δυνατά τους για την επιτυχία της δράσης μας.

Οι συγκεντρώσεις μας συνεχίζονται κάθε Σάββατο στις 5.30 μμ στη λέσχη μας Ίωνος 10 όπου και περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν απο κοντά τη μεγαλύτερη παρέα του κόσμου.

Ο Αρχηγός Συστήματος