Δυναμικό για μια ακόμα φορά ήταν το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν οι Ναουσαίοι διαμαρτυρόμενοι για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου τους, του ΙΚΑ και για το κλείσιμο της Εργατικής Εστίας. Συνεχίζουν τον αγώνα που δίνουν εδώ και χρόνια για όλα όσα υφίστανται από την ανεργία μέχρι την υποβάθμιση των υπηρεσιών τους. Και κάτι καταφέρνουν. Δεν παραδίδονται αμαχητί και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα και σε άλλες περιοχές του Νομού μας που αντιμετωπίζουν παραπλήσια προβλήματα.

Βοηθά βέβαια και η μαχητικότητα που επιδεικνύει το Εργατικό Κέντρο που βρίσκεται μπροστά σε όλες τις διαμαρτυρίες και τις διεκδικήσεις.

Τα πράγματα βέβαια στη Βέροια είναι διαφορετικά, αφού τα συνδικαλιστικά όργανα ή ο Δήμος δεν μπορούν να πείσουν τους πολίτες για διάφορους λόγους να επιδείξουν  συμμετοχή και μαζικότητα, αλλά και γιατί η Βέροιας ως πρωτεύουσα του Νομού αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα, τουλάχιστον αναφορικά με τις υποβαθμίσεις των υπηρεσιών. Επειδή όμως οσονούπω μας περιμένουν χειρότερες μέρες καλά είναι να προετοιμάζονται για να σταθούν στο πλευρό των πολιτών και να στηρίξουν τις όποιες δίκαιες  αντιδράσεις τους.

Οφείλουμε όμως να πούμε ότι και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας σήμερα έχει προσκαλέσει όλους όσους ενδιαφέρονται για την κατάργηση των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας να συναντηθούν στα γραφεία του, ώστε να συντονίσουν τους όποιους αγώνες αποφασισθούν.