Το 18ο πολυσυνέδριο «Καινοτομία και Ανάπτυξη» που διοργανώνει το ka-business.gr με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη, αναδεικνύοντας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίας της Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας μέσα από έξι θεματικές ενότητες.

Πενήντα ομιλητές από όλη την Ελλάδα, θα δείξουν ποιο είναι το σύγχρονο βιώσιμο μοντέλο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, πώς η βιώσιμη ανάπτυξη μειώνει την νεανική ανεργία και ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος με τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τις υποδομές και την υγεία να έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Με στραμμένο το βλέμμα στην «πράσινη» ατζέντα του 2030, μέσα από πολλαπλές δράσεις που αφορούν συνολικά τις ζωές μας και είναι το στοίχημα της νέας γενιάς, το 18ο πολυσυνέδριο “Καινοτομία και Ανάπτυξη” έρχεται για να μας μάθει όσα δεν ξέρουμε, τι θα πρέπει να προσέξουμε, τι ευκαιρίες δημιουργούνται και πώς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε, αλλά και να αναδείξει πρακτικές που θα κάνουν την επόμενη μέρα πιο βιώσιμη.

Φέτος, το πολυσυνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, με τον Υπουργό Κώστα Σκρέκα να ανοίγει τις εργασίες με κεντρική ομιλία, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών τμήμα Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά το πέρας των εργασιών, το ka-business.gr θα βραβεύσει τρεις γυναίκες επιχειρηματίες για την συμβολή τους στην Καινοτομία και Ανάπτυξη, ενώ θα υπάρξει και επίδειξη βιώσιμης μόδας.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: