Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12/02/2012 το τουρνουά υδατοσφαίρισης εφήβων που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας με το Κ.Α.Π.Α του Δήμου Βέροιας, παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και η πρόσβαση στο Κολυμβητήριο δύσκολη λόγω του παγετού. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τις ομάδες και τους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να δώσουν ένα δυνατό παρών στην διοργάνωση του Ν.Α.Σ.Η. Η ολοκλήρωση της ημερίδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με την τελετή απονομής των βραβείων και κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες,  παρουσία των γονέων των αθλητών , των εκπροσώπων των ομάδων, και του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Νομικού προσώπου του Δήμου Βέροιας Κου Παύλου Παυλίδη ο οποίος έκανε και τις βραβεύσεις.

Στο τουρνουά που έγινε στο Ναυταθλητικό κέντρο “ΝΑΥΤΙΛΟΣ” συμμετείχαν  έξι ομάδες ( N.A.Σ.Η, Hρακλής Θεσσαλονίκης, Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, Ποσειδώνας Κοζάνης, Δελφίνια Πτολεμαΐδας και Πύρρος Ιωαννίνων ) με συνολικά 120 αθλητές. Έγιναν 10 αγώνες σε δύο περιόδους ( πρωινή – απογευματινή ) και οι αγώνες είχαν διάρκεια  (2 Χ 10 min), εκτός του τελικού ( 3 Χ 8 min ). Πρέπει να επισημανθεί η εξαίρετη διαιτησία του Άγγελου Κλότσικα του Σ.Ε.Δ.Υ σε όλους τους αγώνες.

Για την εφηβική ομάδα του Ν.Α.Σ.Η ήταν η πρώτη εμφάνιση σε αγώνες και παρότι προπονείται σε σχετικά μικρό διάστημα 6 μηνών μόνο, οι νεαροί αθλητές του τμήματος τα πήγαν πολύ καλά,( 2 ήττες και 1 ισοπαλία ) αν αναλογιστούμε μάλιστα, ότι είχαν να συναγωνιστούν ομάδες με ιστορία στον χώρο και πολύ υψηλό επίπεδο . Οι αθλητές του τμήματος του Ν.Α.Σ.Η έδωσαν τις πρώτες εξετάσεις τους πριν την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στα μέσα Μαρτίου .

Επιπρόσθετα θα πρέπει να αναφερθεί ότι κάποιες από τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά είχαν παίκτες ηλικιακά μεγαλύτερους από την κατηγορία των εφήβων .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων είναι :

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

Ν.Α.Σ.Η  –  ΗΡΑΚΛΗΣ          3  –  8

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  –  ΟΞΥΓΟΝΟ     3  –  8

ΗΡΑΚΛΗΣ   –  ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ      8  – 6

ΟΞΥΓΟΝΟ  –  ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ   4  –  4

Ν.Α.Σ.Η  – ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ     2 – 8

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ   4  – 7

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

Α΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ          ΗΡΑΚΛΗΣ  – ΔΕΛΦΙΝΙΑ     10  –  5

Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ          ΟΞΥΓΟΝΟ  – ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ   5  –  8

5 & 6 ΘΕΣΗ                  Ν.Α.Σ.Η  –  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ   7  –  7

ΤΕΛΙΚΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ    15 – 10

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο αθλητής Διαμαντάκος Κ. με 17 γκολ .

Οι αθλητές του Ν.Α.Σ.Η που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ήταν :

Γιαννακίδης Φίλιππος (1997) – Κελεμπεκίδης Φώτης ( 1999)  Κελεμπεκίδης Ιωάννης  ( 1997 ) – Παπαδόπουλος Κων/νος ( 1997 ) Θωμαδάκης Αλέξης    ( 1997) – Θεοδωρίδης Γιάννης ( 1996 ) Ραφαηλίδης Δημήτριος ( 1997 )  –      Κουγιουμτζόγλου Σταύρος ( 1996 )  Σαρρηκυριακίδης Ανδρέας ( 1997 )    –       Μουταφίδης Λάζαρος ( 1997 )  Λαζαρόπουλος Αθανάσιος ( 2000) .