Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας την Τρίτη 26/03/2024 και ώρα 10:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ1οΕισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 1ηςΑναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2024.
ΘΕΜΑ2οΈγκριση ή μη ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Υ.Ε της εταιρείας «Κουκουτέγος Γ.- Γκόσκινος Ο.Ε.».
ΘΕΜΑ3οΈγκριση ή μη προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2024 για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δ.Βέροιας (Υπηρεσίες Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού).
ΘΕΜΑ4οΈγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Έξοδα  αδελφοποιήσεων για την φιλοξενία των εκπροσώπων της Ιταλικής πόλης Cava de Tirreni».
ΘΕΜΑ5οΈγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας».
ΘΕΜΑ6ο  Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση του πολιτιστικού σωματείου «Οι Κομνηνοί».
ΘΕΜΑ7ο  Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση του αθλητικού συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος».
ΘΕΜΑ8ο  Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση του αθλητικού σωματείου «ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ».
ΘΕΜΑ9οΈγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για την οικονομική ενίσχυση του αθλητικού σωματείου «Μ.Α.Σ. ΒΕΡΓΙΝΑ».
ΘΕΜΑ10οΈγκριση ή μη 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ  ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ».
ΘΕΜΑ11ο  Έγκριση ή μη εξουσιοδότησης εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά τη συζήτηση ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς (αρ.αγωγής 518/27.9.2023).
ΘΕΜΑ12οΈγκριση ή μη αποδοχής δωρεάς από τον Δήμο Βέροιας, ενός οικοπέδου με του επ’ αυτού διώροφου κτίσματος, που βρίσκεται στο ΟΤ 56 της πόλης Βέροιας.
ΘΕΜΑ13οΈγκριση ή μη αιτήματος εξώδικου συμβιβασμού για καταβολή αποζημίωσης της αριθ.194 ιδιοκτησίας της 34/1997 πράξης τακτοποίησης.
ΘΕΜΑ14οΥποβολή ή μη πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Βέροιας στην πρόσκληση «Συνδυασμένες παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος και της διαβίωσης σε πόλεις και κωμοπόλεις (ως 50.000 κάτοικους) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από την ενίσχυση των πράσινων υποδομών και της μείωσης της ρύπανσης», του Προγράμματος  Κεντρικής Μακεδονίας.
ΘΕΜΑ15οΕισήγηση προς το Δ.Σ για κατάργηση ή μη θέσης κενωθέντος περιπτέρου επί της οδού Εληάς 9.
ΘΕΜΑ16οΈγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην Σ.Μ.
ΘΕΜΑ17οΈγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων  τελών άρδευσης του  Δ.Κ.
ΘΕΜΑ18οΈγκριση ή μη παραλαβής της μελέτης «Προσαρμογή λειτουργούντων βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Βέροιας στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017»
ΘΕΜΑ19οΔιαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας σύναψης συμβάσεων του Δήμου Βέροιας με ιδιώτες, για την απομάκρυνση ανεπιθύμητης βλάστησης και υλοτόμησης δένδρων στα διοικητικά όρια του Δήμου.
ΘΕΜΑ20οΈγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ