Η 21χρονη κοπέλα βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι διαμερίσματος του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας που ζούσε…

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί της Κυριακής στο σπίτι που ζούσε η 21χρονη στη Βέροια μαζί με τον σύντροφό της. Κάτω από συνθήκες, που για την ώρα δεν έχουν εξακριβωθεί, η γυναίκα έπεσε στο κενό και μεταφέρθηκε από τον φίλο της, βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.
Λίγες ώρες αργότερα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 21χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για το τραγικό συμβάν, οδήγησαν στο τμήμα τον 21χρονο, που έδινε ως τις πρώτες πρωινές ώρες κατάθεση.
Σύμφωνα με αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης Φέρεται να είπε ότι πριν η άτυχη κοπέλα πέσει από το μπαλκόνι είχαν καυγαδίσει έντονα. Ισχυρίστηκε, όμως, ότι πήδησε μόνη της στο κενό και πως ο ίδιος δεν πρόλαβε να την εμποδίσει. Φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργήσει μέσα στη μέρα ιατροδικαστής.

Eξάλλου χθες το απόγευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση για το ίδιο θέμα στην οποία αναφέρει: «Χθες (12.02.2012) και ώρα 07:40΄, στη Βέροια Ημαθίας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από ιατρό του Γ.Ν. Νοσοκομείου Βέροιας ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σύζυγο της 21χρονη ημεδαπή σοβαρά τραυματισμένη, όπου την 08:40΄ υπέκυψε στα τραύματά της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός της 21χρονης επήλθε συνεπεία πτώσης της από τον τρίτο όροφο της οικίας της. Κλήθηκε ο κ. Ιατροδικαστής και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Διενεργείται προανάκριση – έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της 21χρονης από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.»