Στην κατάμεστη αίθουσα της Θρακικής Εστίας Βεροίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, την περασμένη Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11,00 στα γραφεία μας οδός Κυριωτίσσης 3Α εν μέσω μελών και φίλων.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα ο πατέρας Σωφρόνιος Φάκας ο οποίος μας μετέφερε τις ευλογίες του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Αναστασίου Σιδηροπούλου, η δήμαρχος Βεροίας κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Γιαννουλάκης, η αντιδήμαρχος κ. Αρχοντάκη – Γεωργίου Ελισάβετ, η αντιδήμαρχος κ. Βαρβάρα Σταυροπούλου, η νομαρχιακή σύμβουλος κ. Γεωργία Μπατσαρά, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος του ΚΕΠΑ κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Βεροίας κ. Αγιαννίτης Απόστολος, ο κ. Μιχάλης Σακαλής, ο αντιπρόεδρος συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Γεώργιος Καραμανλίδης, ο  κ. Χαράλαμπος Καπουρτίδης από την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας, ο κ. Γεωργίου Δημήτριος και πολλοί άλλοι.