Ίσως αναρωτιέστε, όλοι εσείς οι αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, γιατί δεν δημοσιεύονται ανακοινώσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ημαθίας. Οφείλω πλέον να σας ενημερώσω ότι δεν πρόκειται για ευθύνη της εφημερίδας μας, αλλά η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας.

Διότι μετά την επαναδραστηριοποίησή μου ως Δημοσιογράφος (μετά από ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που με κράτησε 6 χρόνια μακριά), ενημέρωσα τους πάντες, δίνοντας τα νέα ε-μειλ μου.

Πρόθεσή μου και εφαρμοσμένη τακτική μου είναι να μην αποκλείω κανέναν. Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ του νομού μας. μολονότι οχλήθηκε αρκετές φορές εκ μέρους μου, δεν ανταποκρίθηκε.

Όσες φορές έκανα ρεπορτάζ για τις εκδηλώσεις του ήταν με δική μου πρωτοβουλία και χωρίς πρόσκληση.

Την τελευταία φορά, στην εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη απευθύνθηκα και πάλι στον Πρόεδρο κ. Σάββα Τσιχλακίδη δίνοντάς του ακόμα μια φορά γραπτώς και πάλι, τα ε-μειλ μου. Ακόμα, τον προειδοποίησα ότι εάν δεν ανταποκριθούν και πάλι, δεν θα ξανακαλύψω δημοσιογραφικά το κόμμα τους.

Δεν εισακούστηκα και δεν γνωρίζω τον λόγο, τον οποίο θα ήθελα πραγματικά να μάθω. Δεν θέλω να πιστέψω ότι γίνεται με πρόθεση ή την διαταγή κάποιου. Άρα γιατί;

Απλώς διαπιστώνω ότι όσα λέγονται περί ελευθεροτυπίας, αποκλεισμού, πιέσεων, απειλών κλπ, ειδικά μετά τις ανακοινώσεις του κόμματος για το χθεσινό ψήφισμα της Ευρωβουλής, τολμώ να πω ότι χρησιμοποιούν ακριβώς τις ίδιες μεθόδους τις οποίες υποτίθεται πως στηλιτεύουν  και πως ενεργούν κατά πως τους συμφέρει.

Ένιωσα την ανάγκη να σας το μεταφέρω, γιατί στα 25 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας, ποτέ μα ποτέ δεν κατηγορήθηκα για έλλειψη αντικειμενικότητας ή αποσιώπηση αλήθειας. Και ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους αποκλεισμό από ΚΑΝΕΝΑΝ! Ειδικά στο πολιτικό ρεπορτάζ που είναι και η ειδικότητά μου…

Εάν νομίζουν εκεί στο ΠΑΣΟΚ ότι με τέτοιες πρακτικές, θα γίνουν κυβέρνηση είναι βαθιά νυχτωμένοι.!!!

Να υπογραμμίσω ότι προσωπικά δεν μ΄ ενοχλεί διόλου. Ως δημοσιογράφο όμως μου αφαιρείται το δικαίωμα του πλουραλισμού για τον οποίο, σήμερα, δήθεν κόπτονται!

Αφορμή για όσα σας επικοινώνησα είναι η αυριανή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Βέροια στην οποία δεν είχα καμιά ενημέρωση.

Αυτά τα ολίγα προς ενημέρωσή σας…!

Νικολέττα Φλιάταρη