Λ. Τσαβδαρίδης: «Η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε να δώσει λύσεις στο σημερινό μικρότερο Δήμο, άρα δεν μπορεί να δώσει λύσεις στο νέο μεγαλύτερο Δήμο Βέροιας»

Την λαϊκή αγορά και την εμπορική αγορά της Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του. Συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες, άκουσε τα προβλήματά τους και συζήτησε μαζί τους τις λύσεις που προτείνει ο συνδυασμός «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή».
Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφθηκε τη Ράχη, τα Ασώματα, την Άμμο και το Μετόχι, όπου μίλησε σε κατοίκους. Συνομιλώντας με δημότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκύπτει η γενική διαπίστωση, όπως είπε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ότι η δημοτική αρχή δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν προσέφερε πολλά στα χωριά του σημερινού Δήμου Βέροιας.

«Όταν η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε να δώσει λύσεις στον μικρότερο ‘Καποδιστριακό’ Δήμο Βέροιας, είναι φανερό ότι δεν μπορεί να δώσει λύσεις στον μεγαλύτερο ‘Καλλικράτειο’ Δήμο», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Και πρόσθεσε ότι τα χωριά του σημερινού Δήμου Βέροιας θα αποτελέσουν την βάση για την τουριστική ανάπτυξη του νέου, διευρυμένου Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας δημοτικής αρχής να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου Δήμου για την ανάπτυξη του τόπου μας.