Στον αποκλεισμό των γραφείων του ΕΛΓΑ στην Αλεξάνδρεια θα προχωρήσουν οι αγρότες της περιοχής ως πρώτη διαμαρτυρία για τα αιτήματά τους. Επίσης σήμερα αναμένεται να στηθεί μπλόκο στη Διασταύρωση της Νάουσας, ενώ την Δευτέρα «κατεβαίνουν» στον κόμβο της Κουλούρας.

Παράλληλα οι αγρότες των Γρεβενών, οι οποίοι έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω από το διοικητήριο της Περιφερειακής ενότητας εδώ και 10 ημέρες, στις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στην πόλη των Γρεβενών με κατεύθυνση τον νότιο κόμβο της Εγνατίας οδού, στην περιοχή Πατώματα.

 Από εκεί αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία μέσα στην Εγνατία οδό μέχρι και τον ανατολικό κόμβο τον οποίο θα κλείσουν συμβολικά για περίπου μία ώρα.

Στην Επανομή οι αγρότες έχουν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου και  θα κορυφώσουν τις κινητοποιήσεις τους σήμερα Παρασκευή με πορεία προς τον κόμβο του αεροδρομίου.

Κινητοποιήσεις επίσης προγραμματίζονται και σε πολλές πόλεις της χώρας, ενώ ήδη οι αγρότες του κάμπου της Θεσσαλίας έχουν προβεί σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας εδώ και μέρες και συνεχίζουν.