Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου με 25 θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα προκειμένου να συζητήσει και να αποφασίσει για 25 τακτικά θέματα, η πλειοψηφία των οποίων είναι καθαρά διαδικαστικά και υπηρεσιακά. Τα θέματα είναι τα εξής:
ΘΕΜΑ-1ο:-Επιβολή και καθορισμός προστίμου σε παραβάτες αυθαίρετης διαφήμισης.
ΘΕΜΑ-2ο:-Έγκριση ή μη χορήγησης αδειών πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.
ΘΕΜΑ-3ο:-Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου ως αναπληρωτή Δημάρχου στην Επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων πώλησης προϊόντων σε λαϊκές αγορές.
ΘΕΜΑ-4ο:-Ορισμός μελών, γραμματέα & αναπληρωτών τους και συγκρότηση της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων κ.λ.π. μεταξύ Δήμου & φορολογουμένων πολιτών.
ΘΕΜΑ-5ο:-Ορισμός μελών επιτροπής εξέτασης ενστάσεων κατά εκθέσεων αυτοψίας αυθαιρέτων κτισμάτων των αρ. 4 & 7 του Π.Δ. 267/98.
ΘΕΜΑ-6ο:-Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστά¬σεων του αρ. 56Α του Ν. 2725/99.
ΘΕΜΑ-7ο:-Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του για την επιτροπή παραλαβής έργων πάνω από 5.869,41 ευρώ.
ΘΕΜΑ-8ο:-Ορισμός μελών επιτροπής παραλαβής έργων μέχρι 5.869,41 ευρώ.
ΘΕΜΑ-9ο:-Ορισμός μελών επιτροπής προσδιορισμού Αξίας Ακινήτων του Π.Δ. 5/86 για το Δήμο Βέροιας και την περιφέρειά του.
ΘΕΜΑ-10ο:-Ορισμός ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή ελέγχου στοιχείων για την απόδοση τελών παρεπιδημούντων & επί των ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων κ.λ.π. (2 & 5 %).
ΘΕΜΑ-11ο:-Τροποποίηση προϋπολογισμού και Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Βέροιας, έτους 2012.
ΘΕΜΑ-12ο:-Τροποποίηση ή μη της υπ’ αριθ. 649/2011 απόφασης Δ.Σ.
ΘΕΜΑ-13ο:-Έγκριση η μη μετατροπής χρηματικών ποσών από απλές καταθέσεις του Δήμου σε προθεσμιακές καταθέσεις στην τράπεζα Marfin Egnatia Bank.
ΘΕΜΑ-14ο:-Έγκριση ή μη ανάκλησης αδείας Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου.
ΘΕΜΑ-15ο:-Έγκριση ή μη μεταβίβασης επαγγελματικής άδειας λαϊκής αγοράς σε συγγενή δευτέρου βαθμού
ΘΕΜΑ-16ο:-Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών από τους χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.
ΘΕΜΑ-17ο:-Έγκριση ή μη εκτέλεσης με αυτεπιστασία του έργου «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων».
ΘΕΜΑ-18ο:-Εισήγηση της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας για τη Μ.Π.Ε. για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της εταιρίας «GREEN KALMAR LTD & ΣΙΑ 5 Ε.Ε» και διακριτικό τίτλο «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ 5 Ε.Ε.»
ΘΕΜΑ-19ο:-Εισήγηση της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας για τη Μ.Π.Ε. για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της εταιρίας «AN SOLAR AIR LTD KAI ΣΙΑ 4 Ε.Ε» και διακριτικό τίτλο «ΗΛΙΟΠΑΡΑΓΩΓΗ 2 Ε.Ε.»
ΘΕΜΑ-20ο:-Έγκριση ή μη μετακίνησης έξι (6) ατόμων στην Πάδοβα Ιταλίας στα πλαίσια του προγράμματος «Νεολαία σε Δράση».
ΘΕΜΑ-21ο:-Έγκριση ή μη κάλυψης εξόδων κηδείας μελών άπορης οικογένειας.
ΘΕΜΑ-22ο:-Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης Δήμου προς το Ν.Π «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π & Π.Α.» για την κάλυψη αναγκών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
ΘΕΜΑ-23ο:-Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Ημαθίας για παραχώρηση της χρήσης της Πλατείας Δημαρχείου.
ΘΕΜΑ-24ο:-Έγκριση ή μη 3ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Κρασπέδωση οδών περιοχής Ηρακλέους»
ΘΕΜΑ-25ο:-Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή ταμιευτήρα και υδατοδεξαμενής για άρδευση στο Δ.Δ. Δασκίου» (Α.Μ. 199/2009 ΤΥΔΚ του πρώην Δήμου Μακεδονίδος).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ